Nie polecam.

Nikomu nie polecam tej szkoły. Trafiłam tam z przypadku, choć byłam na początku zadowolona, bo "to taka dobra szkoła", "taki fajny zawód będzie po tej szkole", "to bardzo dobra szkoła chemiczna".
Za miesiąc kończę tą szkołę, i uwierzcie mi, że wychodzę z niej jeszcze głupsza niż tam przyszłam. Jak już będzie po maturach i egzaminach zawodowych, to uwierzcie mi że moja noga więcej tam już nie postanie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Nie polecam.

Czytając te słowa zadaję sobie pytanie jak ta młoda osoba zda egzamin maturalny? Sama się przyznaje, że jest głupsza niż była, ale co może być tego powodem, że tak krytycznie o sobie pisze?
Do szkoły idzie się aby zdobyć wiedzę w tym przypadku tą ogólną i zawodową. Takie połączenie wymaga od ucznia większego zaangażowania i nie tylko w szkole ale również i w domu. Powód stwierdzenia, że się jest głupim źle świadczy tylko o niej, bo dlaczego się męczyła przez 4 lata chodząc do tej szkoły, mogła przecież wybrać inną z której byłaby zadowolona i może by zdobyła jakąś wiedzę. A może jak zaczęła się uczyć dopiero teraz do matury stwierdziła, że nic nie umie i dlatego takie rozgoryczenie? A winna jest zawsze szkoła a nie ja.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rzeczywiście osoba komentująca nie należy do inteligentnych. Sama przyznaje się do swojej głupoty i to pisze osoba dorosła??? Jakaś kpina.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przyznanie się do swojej wady to pierwszy krok do zmian. Ale czy ta osoba rozumie jaki błąd popełnia? Obwinia szkołę a powinna spojrzeć na siebie. Znajdź błąd u siebie a nie u innych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2