Technikum nr 8

Technika

Gdańsk, Smoleńska 6/8

Jako absolwent zdecydowanie odradzam. (1) Ukończyłem profil technik analizy chemicznej w latach 2011- 2015. Dobrze... Malatium absolwent :) (1) Skończylam ta szkole i jestem zadowolona z wyboru. Mimo ze poziom nauczania... gal anonim :) :) (1) Ogólnie szkoła nie jest zła sama w sobie tylko tak jak już kilku absolwentów... NN
Bardzo miło wspominam... (1) Ukończyłam TPS i Ch w 1995 roku(analiza środków spożywczych)i bardzo miło... absolwentka1995 anonim - opinia (1) nigdy w zyciu nie robcie takich samych bledow jaki ja popelnilam!! uwazam,ze... anonim Uwaga- dziennik wypełniają pupolizy! A to przecież dokument wagi państwowej... (2) Jeżeli fascynuje cię chemia to szkoła dla ciebie. Zdecydowanie, ponieważ są... i tak sie domyślą Anonim - opinia (4) Osoby nie zadowolone z tej szkoły to osoby , które oczekiwały , że bez... Anonim Och jak załuję że muszę odejść (4) jestem również tegoroczną maturzystką. Ze szkoły Jestem bardzo zadowolona.... M. Nie polecam. (4) Nikomu nie polecam tej szkoły. Trafiłam tam z przypadku, choć byłam na... Zawiedziona Polecam jak najbardziej! (2) Zupełnie nie zgadzam się z opinią poniżej. Również kończę szkołę i jestem... Uczennica NIE POLECAM (1) ZAWIEDZIONY !!! Wszyscy mówili, że po ukończeniu tej szkoły nie będzie... absolwent polecam w 100% (1) jezeli kolezanka robi sie glupsza to tylko jej zasluga ;) koncze szkole, do... uczennica Nie żałuje! (1) Koleżanka "Zawiedziona" chyba nie mówi o naszej szkole!! Szkoła jest bardzo... XYZ