Nie polecam

Temat dostępny też na forum: Ence-Pence
Ciężko zastać właścicielkę jak i się z nią skontaktować. Opiekunki nie potrafią należycie zająć się dziećmi. Sąsiedzi się skarżą na hałasy. Wszystkie dzieci są w jednym malutkim pokoiku gdzie się bawią, uczą i jedzą. W drugim pokoiku jest miejsce do spania dla zaledwie 6 dzieci a nie 15 Co rodzicom po tym że placówka ma status MEN jak kadra nie potrafi odpowiednio zaopiekowac się ich dziećmi????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

Ciekawa opinia... I Bardzo krzywdzaca....
Ktos kto pisze te bledna opinie....myli sie..badz chce wplynac negatywnie na opinie przedszkola....
Ja swoja coreczke prowadze do tego przedszkola od pazdziernika... I jestem zachwycona!
Pani wlascicielka jest dostepna codziennie..
Dzieciakow jest coraz wiecej.. atmosfera rewelcyjna. Jest wesolo. Zdyscplinowana grupa. I bardzo mnie dziwi wpis o tym ze jest duzy halas....Moja coreczka, jak i inne dzieci swietnie sie rozwijaja, jest czas na nauke, poprzez zabawe, ruch, taniec, pokoj jest jeden do zabawy... Ale jest bardzo duzy.... Wystarczajacy ... do prawidlowego rozwoju naszych dzieci!,, polecam!,,mama trzylatki.

Re: Nie polecam

Jestem sąsiadem i na hałas nie narzekam, a kontakt z panią właścicielką b. dobry, dzieci nawet jak wyjdą na ogród to grzecznie się bawią

Inne tematy z forum

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...