Nie polecam

Z usług korzystałam kilkakrotnie- ale to co p. Kasia /w okularach/ zafundowała mi ostatnim razem skutecznie mnie zniechęciło. poszłam na strzyżenie + farba z refleksami, strzyżenie jako - tako nic szczególnego, ale też nic strasznego. Prosiłam o zrobienie refleksów blond jak najbardziej naturalnych- otrzymałam odbarwione pasma- myślałam, ze pani odbarwia włosy przed położeniem farby na całości, ale okazało się, że nic bardziej mylnego. Efekt podziwali kolejni fryzjerzy przez następne pół roku. Nawiasem mówiąc farbowanie nigdy nie było mocną stroną zakładu, wczesniej inna pani widziała mnie wyłacznie w ciemnych włosach i nie dała sobie tego wyperswadować. Ponieważ nie przychodze do fryzjera się kłócić ale zrelaksować, dlatego odradzam ten salon.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: polecam

Ja uważam że pani Kasia /w okularach/ jest fantastyczna. Zawsze dobrze doradza w sprawie strzyżenia i pielęgnacji włosów. Poleciłam Ją moim znajomym i także były zachwycone. Niejednokrotnie farbowałam włsy u p.Kasi i byłam bardzo zadowolona. Ja polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0