Zadowolony (1) Jestem stałym klientem tego zakładu. Nigdy nie ma problemu z rezerwacją do... Maciej Gudyka Meh.. (1) jestem zadowolona z efektu uslug pani Ewy. Bardzo mila i wie co robi. Jedynie... Kamila Uwaga na dodatkowe koszty (1) Pierwszy raz spotkałam się z tym, że za suszenie włosów suszarką z dyfuzorem... Paulina
Jestem stałą klientką u Pani Joli (1) Do Pani Joli trafiłam kilka miesięcy temu, kiedy chciałam zacząć nosić... Justyna Romanowicz Najlepsza fryzjerka to Pani Asia (1) Chodzę do tej Pani od kilku lat na strzyżenie męskie. Pełen profesjonalizm i... ŁUKASZ DOBRZYŃSKI Zwykłe strzyżenie dziecka 6 lat -> 40 zł (1) Beznadziejna chciwość właściciela- zdecydowanie poza przyzwoitością zawodową.... Robert Upiecie (1) Witam korzystam z usugi upiecia wlosow i nikomu nie polecam. Wygladalam... Witka NIE dla dzieci (2) Przyszlam na podciecie wlosow z dwuletnim synkiem. Podczas obcinania wlosow,... Baltika Polecam petarda! (1) Witam. Korzystalam z uslug tego salonu drugi raz i za pewne nie... jola24 Zabrakło profesjonalizmu (1) Skorzystałam z usług salonu tylko dlatego, że moja fryzjerka była na urlopie.... Lena pierwsza i ostatnia wizyta (2) za ladą siedzi staryszy Pan, typ cwaniaczka, ogólnie nie było za czysto,... Dawid Nie warto (1) Korzystałam z usług dwukrotnie. Za pierwszym razem kolor wyszedł niezły,... Kasia Drogo i brudno (2) Salon strasznie drogi to po pierwsze, nie dziwota, że cennik nigdzie nie... Ania Bardzooo zadowolona (1) Polecam Panią Anitę - też trafiłam z polecenia i był to strzał w 10 :) Pani... Iwona nie polecam (1) Dobrych fryzjerów można znaleźć wszędzie, i to takich co nie kantują. Pan... agnieszka POLECAM (2) Trfiłam do p.Kasi /w okularach/ i wygrałam! Wcześnij miałam bardzo zniszczone... Małgosia Agnieszka (1) Przychodze do Salonu pana Józefa od lat , co prawda jest przeniesiony z... Aga Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie mogę polecić salon. Strzygł mnie Pan Józef. Widać, że zna się na... Mike Super polecam (1) Jestem mega zadowolona z uslugi jaką wykonalam w tym salonie farba pierwszej... moni M - opinia (1) Szczerze polecam Panią Anitę:) Jest super...ma "to coś" co jest niezbędne we... M