Przemek - opinia (1) Nie polecam wizyty w tym zakładzie. Właściciel niemiły, a na pytanie o koszt... Przemek Najgorszy fryzjer jakiego spotkalam (1) Narzeczonego strzygł Pan Józef i tak okropnej fryzury to dawno nie widziałam.... Sonie ... (1) Nie polecam! Przyszłam tylko na poprawienie fryzury,ponieważ poprzednia... Mnq
Sylwia - opinia (1) Jestem zachwycona efektem pracy Pani Asi , słyszałam same dobre pochwały od... Sylwia Nie polecam (2) Z usług korzystałam kilkakrotnie- ale to co p. Kasia /w okularach/... Anka żółty odrost (1) Pierwszy raz spotkało mnie coś takiego (farbuję się tylko w dobrych... Kasia Zdecydowanie polecam!!! (1) Zdecydowanie mogę polecić studio fryzjerskie, pana Świniarskiego, ponieważ... Michael super salon! (1) nie zgadzam sie z opiniami przedmówczyń, od wielu lat jestem klientka Pana... Anna zostane na dluzej (1) mnie sie udalo - bo trafilam w rece przemilej Pani Joli, jej spokojne... Asia NIGDY WIĘCEJ!!! (2) Szef salonu jest despotyczny nie tylko wobec personelu (krzyczy na dziewczyny... Ania super!!!! (1) Pierwszy raz byłam w tym salonie i byłam bardzo milo potraktowana, kultura z... Marta nie skorzystam więcej (1) w salonie panowal lekki rozgardiasz ale farba (baleyage) polozna dobrze,... Ania Bardzo dobry i profesjonalny salon (1) Znam salon Pana Świniarskiego od lat, na początku chodziłam tylko do... Kamila Coś strasznego :| (1) Kilka dni zastanawialam sie do jakiego fryzjera we Wrzeszczu sie udac na... Emilia Brak profesjonalizmu (1) Jakość usługi mierna. Rozumiem, że pewne rzeczy są kwestią gustu, ale włosy... M. Bardzo NIE POLECAM !!! (1) Postanowiłem skorzystać dziś z usług firmy Welkom, umówiłem się na godzinę... Hubert Super obsluga szczególnie szef pan Józef Świniarski (1) Ponieważ działam w młodych demokratach pewnego razu naszło mnie aby... K.T. Bajzel (1) fryzjerki mają olewający stosunek do klienta. Siedziałam tam 2 godz.a nawet... M dylemat (1) poszłam kilka razy, w sumie byłam zadowolona, pierwszy raz zapłaciłam około... pp Super.... (1) nie zgadzam sie z niektorymi opiniami moim zdaniem obsługa jest... Karo-llka