Nie polecam

Temat dostępny też na forum: Centrum Handlu CHROBRY
Same reklamy na tej stronie,to żałosne się w ten sposób promować. Jak wchodzi się do tego niby centrum dziewczyny z nudów przyglądają się i oceniają potencjalnych klientów kto ma pieniądz a kto nie. Tylko drogie Panie, nie każdy musi się obnosić ze swoją zamożnością. I jak widzą tak malują i tak podchodzą do klientów. Szczerze mówiąc sieciówki w centrach handlowych tj. Galeria Bałtycka czy Alfa Centrum dają promocje na swoje ciuchy po dużych rabatach, z czym się nie spotkałam w tym centrum Chrobry nigdy. Jedynie co tam kupiłam to torebkę i jeansy. Reszta to ludzie,którzy zebrani są z targu i jak przekupki gderają po kątach nie zwracając uwagi na klienta. A jak to zrobią, to wścibskość nieziemska. Nie można nazwać tego centrum handlowym tylko tanim targiem,gdzie ekspedientki nie znają postaw handlu i podejścia do klienta. Nie polecam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nie polecam

a co mozna robic siedzoc dziewiec godzin na d*pie i wypatrywac chocby jednego klienta.Masz jakies bledne spostrzerznia nikt nie ocenia ludzi po wyglodzie z racji tego jak wygloda tak zostanie obslurzony bzdura.Nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj publicznie.Zostaw swoje durne spostrzezenia gleboko dla siebie.I nie rownoj tego do wielkich galerii bo nie ma to nic wspolnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

A może by tak lepszą polszczyzną się wypowiadać? (lub wcale?)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moje odczucia są podobne. Byłam tam dwa razy i o dwa za dużo.
Dodam, że do GB nie chodzę, ale Chrobry to porażka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram. Byłam może 3 razy i nigdy tam nie wrócę. Towar marnej jakości za kosmiczne pieniądze - taniej bądź za te same pieniądze można zrobić zakupy w Alfie czy Madisonie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

w dzisiejszych czasach brak bankomatu w takim sklepie to porażka,nie każdy chodzi z gotówką :(
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0