m (1) Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam! Polecam!... m Chodzę tam po jeansy (1) Najlepsze jeansy w Trójmieście do 100 zł. za parę Darek Moje wrażenia (1) Więcej sprzedających niż kupujących. Kiedy się rozglądałam po sklepie,... Ona
miła wszędzie obsługa (1) Zachęcam do robienia zakupów w tym centrum , można się ubrać w kazdym... kobieta Brak zainteresowania klientem (1) W dniach 08.12 oraz 09.12 chciałam mamię kupić bluzkę w boksie 84. Niestety... Klientka Polecam bardzo fajne centrum (1) Polecam, bardzo duży wybór i przystępne ceny. A tak nawisam, kupiłem fajne... Lelek Zadowolony (1) Polecam te centrum handlowe, dzisiaj kupiłem tam garnitur i koszulę, bardzo... Jasieniak C.H Chrobry (1) Trafiłem tam przypadkiem z polecenia Znajomej. Nie zawiodłem się. Za bardzo... Jarema Jest dobrze. (1) Mieszkam blisko od Chrobrego, jestem tam wraz z małżonką dość częstym... Janek Nigdy więcej!!! (1) Kilka razy miałam "przyjemność" przebywać w tym centrum. Polecono... Klientka Brak słów! (1) Nazywanie tego "czegoś" centrum handlowym to nieporozumienie. Brud jest... Ala Sklep z samymi dżinsami. (3) 15.11.12r. kupowałam dżinsy (granatowe). Nie pamiętam nr box, bo paragon mi... Henryka Box 85 garnitury (2) Polecam garnitury w boxie 85. Dokonalem zakupu i jestem bardzo zadowolny z... Wojtek box w nowej hali (2) nie wiem jaki jest to nr boxu ale znajduje sie w nowej częsci Centrum po... Honorata Zadowolona (1) Nie rozumiem tych komentarzy, że panie nie miłe , albo zero zainteresowania... Klaudia Bogusia - opinia (4) Te opinie,które są napisane pozytywnie to chyba ktoś z rodziny albo sami... Bogusia Polecam lecz nie do końca. (1) Szukając dokładnego adresu tego też centrum trafiłem na tą stronę i z czystej... Pawel BOX nr 3. (1) Bardzo serdecznie polecam. Byłam ostatnio na zakupach z synem i mężem, bardzo... Iwona Box 44 (2) Drogie mamy!Jeżeli cenicie jakość,czas i obsługę to polecam zakupy dla... Marta Polecam Box 46 (1) Przyjemna obsługa, doradzi, pomoże w zakupach, widać, że zna się na sprzedaży... Klient