GORĄCO POLECAM BOX NR 27 (1) BARDZO POLECAM TEN SKLEP PROFESJONALNA OBSŁUGA, DUŻY WYBÓR W FASONIE I... KAS Nie polecam (6) Same reklamy na tej stronie,to żałosne się w ten sposób promować. Jak wchodzi... monika Omijajcie BOX 53 (3) Kobieta przechodzi menopauzę chyba. Wrzeszczy na klienta, generalnie ma... Asia i Angela
BOX 51 - POLECAM (2) Bardzo duży wybór dżinsów damskich ,męskich ,młodzieżowych- dla dużych i... jilly Dobre centrum (2) Latem 2009 roku kupiłam tam wymarzoną sukienkę ślubną (niestety nie pamiętam... witoldyna polecam box 53 (1) bardzo profesjonalnia obsługa duży wybór towarów na każdą okazje rabaty... Ania Box nr.4 (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa.W boxie tym, sukienki są praktycznie we... Katarzyna POLECAM BOX 6 (1) Polecam ten sklep odzieżowy można tam zakupić bluzki i spodnie oraz... anna BOX 53 (1) Nie polecam sklepu:( Pani jest nie miła i obraża klientów. Powiedziała,że nie... Aneta Świetne centrum! (1) Byłem tam dziś, od domu mam około 30 minut drogi. Kupiłem garnitur, koszulę,... Matthew box. 20 (2) Nie polecam zakupów u Pań z box'u 20 - kupiłam tam dwie sukienki, jedną... krasnoludzia box47 (3) super box najlepsze ciuszki w calym trujmiescie :) mila obsługa, doradzctwo ,... klient:) Box 45 (1) Nie dawno otwarty a już zrobiłlam tam zakupy kilkakrotnie.Ciekawe rzeczy,... Zadowolona klientka box 2 (1) Polecam box z dzinsami nr 2, bardzo duzy wybor i... maly Polecam box 67 B&A (2) W nowo otwartej części warto zrobić zakupy fajne ciuchy w dobrej cenie,... Nati box 51 (1) Mam niewymiarową figurę a stoisk ze spodniami w centrum handlowym jest... saba32 Nareszcie coś nowego (2) Bardzo fajne miejsce, całkowicie inny klimat niż w innych centrach... Piotr