Omijajcie BOX 53

Kobieta przechodzi menopauzę chyba. Wrzeszczy na klienta, generalnie ma wszystko w poważaniu. Interesują ją tylko plotki z sąsiadami. Byłyśmy dwie. Jedna szczupła druga nie i powiedziała, że dla żadnej z nas nie znajdzie sukienki. Babsko nie nadaje się do prowadzenia sklepu. Swoje niepowodzenia w domu przerzuca na pracę. Słyszałam wiele opinii o tej kobiecie, ale myślałam, że ludzi przesadzają. Stanowczo NIE PRZESADZAJĄ! Naprawdę omijajcie ten box. Poza tym, ciuchów też nie ma fajnych. Ten box w skali od 1 do 10 oceniam na 1.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Omijajcie BOX 53

Zgadzam się w 100 procentach. Ta baba zapadła mi szczególnie w pamięć. Kiedy do niej nie pójść to patrzy na Ciebie krytycznie i mówi: noooo, takiej dużej sukienki to ja nie mam dla pani. Dodam, że noszę rozmiar 38/40!!!Po czym ewentualnie jej się coś przypomina i wciska na siłę kiecki, których nawet moja babcia by nie włożyła. Masakra jakaś. Ona nie przechodzi menopauzy, spójrz kiedyś na nią dokładniej...Dla mnie to transwestyta(nie obrażając transów, bo do nich nic nie mam).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0