Nie polecam

Po kilkudniowym oczekiwaniu na wizytę musiałam zrezygnować choć bardzo zależało mi na konsultacji i na czasie. Powód - doktor przyjmuje owszem ale nie na ul. Białej jak jest w informacji , tylko na Grunwaldzkiej i do tego gabinet ma w kamienicy na trzecim wysokim piętrze bez windy o czym przez telefon nie raczył powiadomić . Przyjechałam z mamą , która jest po udarze i ciężkiej operacji na serce niestety z wysiłkiem weszła tylko do pierwszego. Musiałyśmy zrezygnować . Kpina , zmarnowany czas. Radzę lekarzowi przemysleć, czy stwarza odpowiednie warunki dla chorych z bólami, po zawale i udarze( w informacji ma podane, że pomaga ludziom po przebytym udarze- czyli takim jak moja mama).Zwłaszcza,że bierze za to pieniądze. Wierzcie mi sama jestem zdrowa a zasapałam sie wchodząc na górę a co dopiero chory. Jestem oburzona . Nie polecam nikomu wizyty u tego neurologa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie polecam

Po pierwsze gabinet nie znajduje się na 3 piętrze, a nawet tak było pani zadyszka świadczy o tym że nie jest pani w pełni zdrowia. Sam mieszkam na 3 piętrze i wchodzenie po schodach nie stanowi żadnego problemu, więc polecam wizytę u kardiologa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytaj człowieku, ze zrozumieniem - chodzi o Mamę - starszą kobietę po udarze i operacji serca! Nie porównuj się z nią. Neurolog na 3-cim czy nawet 1-ym piętrze bez windy - skandal!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Wierzcie mi sama jestem zdrowa a zasapałam sie wchodząc na górę a co dopiero chory" to zdanie wskazuje iż pani ma słabą kondycje, o starszej kobiecie nic nie wspominałem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem, co cię tak Rozbawiło, ja nie widzę w tym nic smiesznego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam
Krytykuje Pani lekarza czy lokal w ktorym przyjmuje bo to chyba nie to samo?Prosze nie wystawianie krzywdzacych opinii lekarzowi.Moze lepiej po rostu zaznaczyc i poprosic aby informowal pacjentow ze lokal nie ma windy..Poza tym w przypadku schorowanych osob mozliwa jest wizyta domowa.Szczerze polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0