trafna diagnostyka! (1) Bardzo polecam - w szczególności za szybką i trafną diagnozę. Kiedy zaczęły... Ver Bardzo polecam (1) Neurolog, który wie o co chodzi. Ponieważ nie potrafiono mnie zdiagnozować,... Ver Polecam z całego serca (1) Rzadko spotyka sie lekarzy z zamilowania do zawodu i powołania. Ja jestem... BOGNA KRZYZANOWSKA
Nie polecam (6) Po kilkudniowym oczekiwaniu na wizytę musiałam zrezygnować choć bardzo... Oburzona Pełen profesjonalizm !!! (1) Nie wiem dlaczego wczesniej mój wpis się nie ukazał, ale piszę ponownie gdyż... Marta Zdecydowanie polecam! (1) Po otrzymaniu wyniku rezonansu magnetycznego, przestraszona i w wielkiej w... Elżbieta pełna satysfakcja (1) Jestem pod wielkim wrażeniem empatii,profesjonalizmu iwielkiej kultury... Bożena Perez Borjas Polecam wszystkim gorąco!!! (4) Perfekcyjna opieka medyczna wobec pacjenta, pełen profesjonalizm,... A.Chem. Bardzo POLECAM! (1) Pełen profesjonalizm, szczegółowe badanie. I najważniejsze trafna - diagnoza.... Anna Barbara - opinia (1) Polecam wszystkim jest naprawdę świetnym neurologiem ma szacunek do pacjenta... Barbara Wizyta domowa (1) W tym miejscu chcialabym wyrazić swoje podziękowanie za opiekę. Będąc w... Stanisława Pielas Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim, którzy szukają naprawdę świetnego neurologa. Myślę, że... :) Lekarz godny zaufania!!! (1) Polecamy Pana Doktora, pełen profesjonalizm i fantastyczne, cierpliwe oraz... Rodzina pacjentki