Polecam wszystkim gorąco!!!

Perfekcyjna opieka medyczna wobec pacjenta, pełen profesjonalizm, doświadczenie i kompetencje na najwyższym poziomie oraz wyjątkowe zaangażowanie. Bardzo dokładny wywiad, profesjonalny, wnikliwy, kompleksowy przebieg leczenia, bezbłędnie trafione rozpoznanie, ogromny wkład w udzieleniu pomocy medycznej wobec pacjenta.
Wspaniały Człowiek, przecudowny i przesympatyczny lekarz z imponującym dorobkiem naukowym, wykonujący z pasją pracę, która jest Jego powołaniem. Potrafiący szczegółowo wyjaśnić wszystko w sposób zrozumiały. Niesamowita ilość czasu poświęcanego każdemu pacjentowi indywidualnie.
Profesjonalna opieka medyczna Pana Doktora sprawiła, że mam możliwość realizacji moich marzeń i celów. Właściwy człowiek, na właściwym miejscu. Najcudowniejszy lekarz jakiego spotkałam na swojej drodze, leczy nie tylko ciało ale co najistotniejsze również duszę. Brak słów uznania na opisanie profesjonalizmu, zaangażowania oraz ogromnego wkładu w leczenie pacjenta. Lekarz z prawdziwego zdarzenia, z niespotykanym w dzisiejszych czasach podejściem do pacjenta.

Dziękuję Panie Doktorze za nieskazitelną etykę lekarską i wierność przysiędze Hipokratesa.

Szczerze polecam!!!!
A.Chem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam wszystkim gorąco!!!

Wizyta w przychodni z NFZ
Pierwszy raz byłem u Neurologa , choć od lat mam rwę kulszową od nastu lat ,ostatnie objawy mogą świadczyć o dyskopatii , itrafiłem właśnie na dr.M.Siemińskiego zazdroszczę wszystkim, którzy mogą przebywać dłużej w jego otoczeniu dłużej jak trwała moja NFZ owska wizyta , dobre 25 min , pewnie chciałbym by diagnoza nie była trafna , choć czuje ,że to tylko pobożne życzenie . Profesjonalne Ludzkie wręcz niespotykane podejście do człowieka .
Pozdrawiam
Sławek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakiej przychodni przyjmuje ten lekarz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjmuje prywatnie, korzystałam i polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0