Nie polecam.
Różne opinie są na tym forum, jedne lepsze drugie gorsze. Ja należę do grona tych niezadowolonych - rzęsy były posklejane, cześć nawet była sklejona z dolnymi. Myślę, że to nieuwaga właścicielki, która albo odbierała telefony, albo dzieci do niej przychodziły i brzydko mówiąc zawracały głowę. Nie przepadam, jak ktoś opowiada mi nieproszony o swoim życiu o mężu itp. a i o tym jak dobrze się kręci interes i ilu mają klientów,czego niestety nie zauważyłam za każdym razem jak odwiedzałam ten salon, byłam w nim tylko ja i to w godz. popołudniowych. Od właścicielki bije arogancja. I najważniejsze potwierdzam, jeżeli macie wykupiony groupon to przepadnie Wam niekoniecznie z Waszej winy,a wówczas o przesunięciu terminu, godziny nie ma mowy, jesteś umówiona na daną godzinę - nie możesz dotrzesz, twoja strata, nie przesunie godziny. Ale ja sama na nią czekałam spokojnie 10 min i nie robiłam problemu. Bije takie nieludzkie podejście ze strony tej kobiety. Szkoda,że przepadają tylko wizyty, które są już wcześniej opłacone. Zatem uważajcie,zastanówcie się zanim wybierzecie ten salon.Warto wcześniej poczytać opinie,przy czym nie wykluczone,że ktoś zostanie obsłużony należycie i będzie zadowolony