nie polecam! (1) prosto mówiąc zostałam wykiwana. Kiedy dzwoniłam do salonu nie powiedziano... oszukana Brak szacunku dla klienta (1) Jako stała klientka p. Aniu umówiłam się na kolejną wizytę -dopełnienia rzęs.... Gori123 ODRADZAM WSZYSTKIM!!! (1) Czytając opinie o tym salonie spotkałam się zarówno z jednymi, jak i drugimi.... Dorota
Polecam:) (3) z prawdziwą przyjemnością polecam fryzjerki z Białego Tygrysa. Byłam dziś na... Kamila strzeżcie się przed salonem La Rosa Negra w Gdyni (3) mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać... klient Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty(chociaż z Grouponu) w salonie, oraz miłej i... Bogusia Prostowanie keratynowe - NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!! (2) Skorzystałam z usługi keratynowego prostowania włosów. Tragedia . Włosy... pauka Nie polecam. (3) Różne opinie są na tym forum, jedne lepsze drugie gorsze. Ja należę do grona... Karolina Jak najbardziej polecam (1) Korzystałam z usługi przedłużania rzęs z grouponu i zapewniam, że rzęsy są... xx Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wykupiłam na Gruponie przedłużanie rzęs. Z... Karola NIE POLECAM (1) Salonu wcześniej nie znałam, więc skorzystałam z grouponu. Strzyżenie,... monika Kosmetolog (2) Robiłam kilka dni temu makijaż permanentny (brwi) u Pani Dagmary. Jestem... Anna Kosmetolog (1) Robiłam kilka dni temu makijaż permanentny (brwi) u Pani Dagmary. Jestem... Anna Najlepsza kosmetyczka jaka spotkalam! (5) Nie rozumiem dlaczego nie moglam wybrac kategorii kosmetyki. Wybralam wiec... Anna pięknie przedłużone rzęsy (1) Bardzo dokładnie, pięknie przedłużone rzęsy, prześliczna i bardzo sympatyczna... Paula nie polecam - strzeżcie się przed Salonem La Rosa Negra w Gdyni (1) mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać... klient POLECAM (1) Fryzjerstwo na wysokim poziomie. Zawsze wychodzę bardzo zadowolona a na... Marta NIE POLECAM (1) korzystałam z usług w wakacje, Pani która mi nakładała farbe kompletnie sie... Gosia La Rosa Negra w Gdyni (1) Nie ma to jak zrobić sobie zamęt w grafiku, a potem oskubać klienta z 300 zł!... Global Kretin NIGDY WIĘCEJ!!! (1) Pani Klaudia jest fryzjerką wykonującą usługę na zasadzie ,,uda się albo nie... Margo