keratynowe prostowanie włosów z Groupon (1) Bardzo podobna sytuacja jak niżej. keratyna na włosach wg zapewnień fryzjerki... klientka Fryzjer pierwsza klasa (2) Fajny nowy salon w centrum Gdyni. Brawo dla fryzjerki Klaudii, która... Karolina Przerost ambicji (5) Wykupiłam grupon do tego salonu na przedłużanie rzęs- po kontakcie okazało... Karolina
Przedłużanie rzęs (2) Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim prostackim potraktowaniem klienta.... Magda Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, miła obsługa, Pani Klaudia wie co robi.... Paulina Pozytywnie :) (1) Polecam salon wszytkim Panią , które chcą się poczuć wspaniale czynionymi tam... Justyna klient - opinia (1) super, polecam wszystkim Panią Anie. Paznokcie zrobione perfekcyjnie a... klient już stała klintka - opinia (1) Zdecydowanie polecam wszystkim zarówno usługi fryzjerskie jak i studio... już stała klintka POLECAM!!!! (2) FACHOWA, PRZEMIŁA OBSŁUGA (JA KORZYSTAŁAM Z USŁUG PANI ANI)- RZĘSY TAKIE JAK... ANIA Polecam !!!!!!! (1) Na pewno wrócę do tego salonu, rzęsy zrobione precyzyjnie. W końcu trafiłam... Eyelashes SUPER (1) A JA BYLAM BARDZO ZADOWOLONA,ROBIŁAM BALEJAŻ Z DWOCH KOLOROW I WYSZLO... WIKTORIA fryzjerstwo (1) W piątek byłam w tym zakładzie i muszę przyznać że wyszłam z niego bardzo... Irena Polecam (1) W pełni polecam, bardzo miła Pani która wie co robi i zna się na tym. Jestem... bb farbowanie (1) Znajoma poleciła mi ten salon i jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka Klaudia... Asia Porażka (2) Nie polecam, miałam zakupioną usługę przez zakupy grupowe, miał być balajaż-... Renata