Przerost ambicji

Wykupiłam grupon do tego salonu na przedłużanie rzęs- po kontakcie okazało się że Panie nie są w stanie zrealizować go w terminie-(dwa miesiące) w związku z czym mogą umówić mnie na termin dalszy, co jest dla mnie kpiną i świadczy o braku profesjonalizmu i zwykłej pazerności osoby która zdecydowała się zaoferować coś czego nie jest w stanie zrobić. Nie oceniam salonu, a osobę która wpadła na tak głupi, która chciała żerować na naiwności potencjalnych klientów. Gwarantuje, że komu tylko będę mogła będę odradzała wizytę w nim.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przerost ambicji

Skoro koleżanka wykupiła `groupon`
to chyba normalnie, że trzeba cierpliwie czekać :)
Zapewne to kolejna, ktora wyżej ... niz ... ma. :)
Pozdrawiam i Gwarantuje innym paniom,
że tak jak ja i moje kolezanki bedziecie zadowolone
z usług miłych pań, ktore serdecznie pozdrawiam. :)

PS. podpis powinien być `przerost ambicji` :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

to chyba Pani właścicielka napisała:) i te pochlebne komentarze równiez:)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również kupiłam kupon na przedłużenie rzęs i to w maju! po kontakcie z salonem dowiedziałam się że mogę się umówić na połowę sierpnia! jakaś masakra.
Na pewno będę odradzać każdemu wizytę w tym salonie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż, tamta opinia nie była od właścicielki, ta jest - przykro mi, że tak Panie nas oceniły tylko na podstawie terminów. Do Leszka Czajki czeka się 4 m-ce i żadna celebrytka nie narzeka, tylko grzecznie czeka na swoją kolej. Z terminami tak już niestety jest - nie dogodzimy wszystkim. Zazwyczaj chcecie Panie godziny popołudniowe i te najszybciej są pozajmowane. Jeśli chodzi o fryzjera to cóż - mogę zatrudnić kogoś o wątpliwych kompetencjach i terminy skrócą się o połowę. Nastawiłam się na jakość wykonanych usług i dlatego tylko jedna fryzjerka obsługuje naszych klientów. Ja przedłużam rzęsy i paznokcie - tu też mogę skrócić termin wizyty i potraktować Panie po macoszemu, ale myślę, że Nasze klientki poczułyby się zawiedzione.
Mimo wszystko zapraszamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12