Przedłużanie rzęs

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim prostackim potraktowaniem klienta. Pani Ani właścicielka chyba zapomniała że z nas klientów żyje. Wykupiłam w Gruponie przedłużanie rzęs, całość plus dwa dopełnienia. Gdy przyszłam na pierwsze dopełnienie Pani Ania stwierdziła, że pomyliłam godziny i tym samym przepada mi to dopełnienie i to następne sierpniowe też!!!!! Przecież to jakiś absurd rozumię że to dzisiejsze przepada pomimo iż uważam że to nie ja pomyliłam godziny ale dlaczego sierpniowe przecież za to mam już zapłacone. (...) Odradzam. A Pani Ani nie wróże udanego biznesu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Przedłużanie rzęs

No cóż Bardzo mi przykro Pani Magdo, że tak Pani to widzi. Pamiętam doskonale dzień, w którym umawiałam Panią na dopełnienie i na pewno nie umówiłam Pani na godzinę 12tą. Napisała Pani bardzo szczegółowy opis sytuacji, zapominając opowiedzieć o tym, że proponowałam zamianę 2óch dopełnień na jedną całość i utrzymanie terminu, zapomniała też Pani wspomnieć, że na dopełnienie rzęs (które trwa 1,5h i musi się odbyć przy zamkniętych oczach) przyszła Pani z małym dzieckiem (około 3ech lat). Spytałam jak Pani to sobie wyobraża i stwierdziła Pani, że córka grzecznie usiądzie i na pewno się nie ruszy. Z całym szacunkiem Pani Magdo, ale dzieci w tym wieku nigdy nie siedzą cicho a już na pewno nie przez tak długi okres czasu. Myślę, że wszystkie Panie, które mają dzieci wiedzą o czym mówię ;)
Pozdrawiam mimo wszystko serdecznie Pani Magdo i dziękuję za wróżbę. Na szczęście żyjemy z klientów a nie osób, które oczekują, że świat należy do nich bo wykupiły łaskawie ofertę na Grouponie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12