Nie polecam
Kilka razy się pokusiłam, bo ceny są niewysokie i za każdym razem żałowałam, jedzenie bardzo przeciętne, pomylono sosy, ale ok, przecież to nie restauracja. Do dnia, w którym pan kierowca pozwolił sobie mnie zbrukać, że stoi 15 min pod drzwiami (co było nieprawdą, bo od razu po telefonie z pizzerii wyszłam mu otworzyć), a jeśli nawet tyle stał, to szkoda, że nie wpadł na pomysł zatelefonowania do pizzerii 12 min wcześniej (po coś się w końcu daje nr tel.)
Dzwonek nie był moim dzwonkiem od drzwi a od klatki, na którego działanie nie mam wpływu, ale żale i oburzony ton kierowcy przyjąć musiałam.
Jakiś żart, każdy pracownik jest wizytówką firmy, a już kierowca w pierwszej linii, szkoda, że właściciel/-le nie mają tej świadomości. Poinformowałam o sytuacji panią odbierającą telefony, ale jakieś przepraszam od kierowcy, albo mała rekompensata? Echo... Po prostu usługi z niższej półki
Dzwonek nie był moim dzwonkiem od drzwi a od klatki, na którego działanie nie mam wpływu, ale żale i oburzony ton kierowcy przyjąć musiałam.
Jakiś żart, każdy pracownik jest wizytówką firmy, a już kierowca w pierwszej linii, szkoda, że właściciel/-le nie mają tej świadomości. Poinformowałam o sytuacji panią odbierającą telefony, ale jakieś przepraszam od kierowcy, albo mała rekompensata? Echo... Po prostu usługi z niższej półki