Janusz but - opinia (1) Jedzenie bardzo pyszne a obsługa bardzo miła Janusz but A - opinia (1) Jedzenie dobre, czas dostawy w porządku i ceny adekwatne. A Adrian - opinia (1) Super ,polecam.Najlepsza pizza !!! Adrian
Kamila (1) Bardzo miła obsługa szybkie dostawy przepyszne jedzonko godne polecenia Kamila Totalny nieprofesjonalizm (1) Ok. 19.00 zamówiłem pizzę na 21.15 (godzina ważna, ponieważ miało to być na... Łukasz Masakra, odradzam wszystkim (1) Zamówione przeze mnie dwa dania obiadowe były poniżej jakiejkolwiek krytyki.... Agnieszka Smacznie i przyjemnie (1) Pizza smaczna, ciasto odpowiedniej grubości, ilość dodatków przyzwoita i... Joanna Pechowa niedziela? (1) Jestem stalym klientem i zawsze chetnie korzystałem z dostaw pizzy ale dzis... Kamilek Najgorsza pizza jaką jadłam (1) Zamówiliśmy 2 pizze, bardzo długi czas oczekiwania, składników bardzo mało... Oszukany klient Dno... (1) W skrócie Dno... Dno, dno i jeszcze raz dno i WODOROSTY. Pizza bez sosu,... ZygZag Wyrób pizzopodobny (1) Typowa osiedlowa spelunka. Pizza wrecz tragiczna, wiec jak ktos nie przymiera... lgs Obiad w miłej atmosferze (5) Kilka dni temu jedliśmy rodzinny obiad w pizzerii, bardzo nam smakowało, było... Ela Dlugi czas oczekiwania, pomylone zamówienie i niemiła obsługa (1) Na 3 zamówione pizze czekałam prawie 2 godziny (przez telefon zostałam... M. Okropna pizza (1) Dwa dni temu zamówiłam w tym lokalu pizze 4 sery i z przykrością muszę... M Pizza ze szpinakiem :D (1) mniam mniam i jeszcze raz mniam !!! - polecam Kaśka Pyszna pizza (1) Jem czesto w tej pizzerii maja wysmienita pizze dania obiadowe tez sa duze... Marta To nie pizzeria ale speluna (2) Ta knajpa to jakiś żart wogle niepowinna być w kategorii pizzeria tylko... Rico przeciętna (1) nic specjalnego liczyłem na więcej kwestia gustu ale dla mnie za malo... vito Impreza Andrzejkowa (1) W ubiegły weekend bawiliśmy się kolejny już raz w Pizzerii Margarita na... Kryśka Polecam! (1) Nie rozumiem skąd te negatywne komentarze, bywam często, zamawiam równie... Kasia