dowoz (1) Jestem w trojmiescie przelotem i zamawialem pizze kilka razy...Pizza z tej... Tadeusz Nie polecam (1) Kilka razy się pokusiłam, bo ceny są niewysokie i za każdym razem żałowałam,... Izabela Natalia - opinia (1) Mimo tego iż nie było to pierwsze zamówienie z tej pizzerii tym razem... Natalia
To jakiś żart. (1) Ta pizzeria to jakiś żart. Nie polecam absolutnie nikomu korzystania z usług... Krystian Strscm - opinia (1) Pizza Capri super, Gyros w bułce średni, ale dosyć tani, ogólnie pozytywne... Strscm beznadzieja! (1) Tragedia. Zamówiłem pizzę, dostałem wyrób "pizzopodobny". Była to druga... Maciej MASAKRA!!! (3) Często korzystam z restauracji dowożących do domu. Coś takiego, jak tu... Ania wojt 73 (1) nie będę pisał banałów o pizzeriach ale odwiedziłem przed wczoraj taką na... wojt 73 Dobra pizza (1) Byłem w tej pizzerii po raz pierwszy i nie żałuję. Wybrałem pizzę z... Gość ... (1) "Pizza" dojechała do mnie po ponad godzinie i jej smak absolutnie... zniesmaczona NIE POLECAM (1) DZISIAJ PO RAZ 1-WSZY SKORZYSTALIŚMY WRAZ Z MĘŻEM Z USŁUG TEJ PIZZERI.... JOANNA SMACZNEGO! (1) Polecam ten lokal wszystkim, którzy chcą smacznie i tanio zjeść. W każdej... Ruda Niezła (1) Generalnie nie zamawiam pizzy z tej restauracji, szczerze powiedziawszy to z... Trakers polecam (1) smaczna pizza faktycznie lekko gumowata ale czasami ogólnie taka jak lubię i... jola :) pOLECAM (1) Uważam, że lokal jest ładny zdarza się że zaczai się jakiś żurek grajacy w... Klientka Najgorsza pizza we wszechświecie (1) Gdybym wiedział, że zamówiona pizza może być tak niedobra to kupiłbym... xXx BARDZO SMACZNIE Z ADOBRĄ CENĘ (1) Zawsze zamawiając jakiekolwiek danie, czy pizze , czy danie obiadowe... Katarzyna POLECAM (1) Pizzeria ta robi chyba jedne z lepszych pizz w trójmieście, swoimi wyrobami... bartoszy Dla mnie OK! (1) Nie wnikam w poprzednie opinie, ale moje zamówienie było w porządku. Może... pawel Zdecydowanie odradzam! (1) Mimo, iz zapewniaja o 15min oczekiwaniu na potrawy, zawsze czeka sie po ok... Tomo