Nie polecam

Zacznę od tego, że dziwna moda na skracanie dystansu mi nie pasuje. Jednostka, która obsługiwała nas tego dnia na oko mogła mieć ok 20 lat a rozmawiał ze mną jak byśmy byli kumplami od lat, sorry winnetou ale mi to nie pasuje .

Stół przy który siedzieliśmy był brudny i klejący, na ziemi kawałki jedzenia a w toalecie deska klozetowa kompletnie obsikana. Gdy ktoś Pali papierosy powinno się zawsze myć swoje raciczki, tym bardziej kiedy nie używa się rękawiczek do przygotowywania jedzenia, niestety nasz młody burger-mistrz raczej na to nie wpadł. Mój burger był nie dosmażony a te ich domowe sosy to jakaś przeterminowana sfermentowana śmietana , nieudolnie zmieszana z przyprawami - Katastrofa. Ceny i menu bez szału.

Odradzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nie polecam

Drogi panie Piotrze, "młody burger-mistrz" ma panu parę słów do przekazania. Otóż, jeśli nie podoba się panu, że osoba młoda zwraca się do pana bez żadnych złych intencji, wręcz przeciwnie "na Ty" wystarczy grzecznie zwrócić uwagę, żeby zwracać się "per Pan" a nie robić z tego afery, po drugie, przy dość wysokim obrocie i obsługiwaniu kilku osób na raz człowiek może nie mieć jak podejść i przetrzeć stół (po kliencie, który opuścił lokal chwilę temu), ciężko jest się oderwać od pracy w trakcie przygotowywania posiłków, w tym wypadku też wystarczy podejść i zwrócić uwagę, to samo tyczy się w tym wypadku korzystania z toalety, jeśli takie jakie pan opisał sytuacje mają miejsce, to trzeba brać pod uwagę, że "obsikanie deski" odpowiada zazwyczaj ostatni osobnik z tejże łazienki korzystający, a osobie która zajmuje się przygotowywaniem jedzenia ciężko jest momentami takie incydenty wyłapać, szczególnie kiedy jest zajęta. A po trzecie i już ostatnie jeśli nie odpowiada panu jedzenie, sosy, bądź też ceny i menu, to w takim układzie poradziłbym zmienić lokal.

Pozdrawiam "młody burger-mistrz"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4