Emilia - ocena (1) Super świeże jedzenie, ekspresowo podane jak również miła obsługa w... Emilia Macias - ocena (1) Kozacki smak arabskiego kebsa. Zawsze szybko i smacznie. Niezmiennie od 3... Macias Wojciech Rez... - ocena (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza Pani Ania, która zawsze jest uśmiechnięta,... Wojciech Rez...
Aga - ocena (1) Po wielu latach spróbowałam klasycznych lodów w McDonaldzie... Jakże było... Aga Radek - ocena (1) Pozdrawiam zapiekarnie w końcu otwarte i ładnie zrobiona może nie tak... Radek Ba Cardiff - ocena (1) Zero w obsłudze Ba Cardiff Ja - ocena (1) 40 minut czekania, zamówienia wiecznie pomylone, obsługa jak za karę, w takim... Ja Paweł - ocena (1) Bardzo smacznie Paweł Blue Hell - ocena (1) Zamówienie dostałam pomimo dizedo ruchu szybko i sprawnie. Polecam Blue Hell Renata - ocena (1) Jedzenie super smaczne czuć dobrą jakość .Obsługa miła odpowiedziałam na... Renata Misiek - ocena (1) Najlepszy, najładniejszy mc w jakim byłem. Obsługa bardzo miła, zamówienie... Misiek Jo - ocena (1) Gorąco polecam, doskonałe połączenie smaków, to exclusive fast food, po... Jo Adam - ocena (2) Bardzo złe rozwiązanie z płatnym parkingiem pod McDonald's, przyjechałem dziś... Adam To ja,wkurzony klient!!!!! - ocena (1) Zamiast piersi dostałem niedoprawione mocno spieczone udka,żenada!!!!! To ja,wkurzony klient!!!!! Wakacje - ocena (1) Polecam na prawdę warto pyszne świeże fajne miejsce drogo nie jest produkt ma... Wakacje Sopot - ocena (1) Dziś odwiedziłam zapiekarnie smacznie czytałam opinie i stwierdziłam że... Sopot Karolina - ocena (1) Smacznie jest warto brać przykład z zapiekarni chcąc mieć ludzi ponieważ... Karolina Robert - ocena (1) Polecam Burgery fast Fod na prawdę super dużo nieraz jeździmy z żoną ale fakt... Robert Nauczycielka Anna - ocena (1) Gratulacje co dziennie świeże pieczywo jestem nauczycielem klasy w Gdańsku... Nauczycielka Anna Krzysztof - ocena (1) Przepyszne zapiekanki. Rewelacja. Polecam Krzysztof