Adam - ocena (2) Bardzo złe rozwiązanie z płatnym parkingiem pod McDonald's, przyjechałem dziś... Adam To ja,wkurzony klient!!!!! - ocena (1) Zamiast piersi dostałem niedoprawione mocno spieczone udka,żenada!!!!! To ja,wkurzony klient!!!!! Wakacje - ocena (1) Polecam na prawdę warto pyszne świeże fajne miejsce drogo nie jest produkt ma... Wakacje
Sopot - ocena (1) Dziś odwiedziłam zapiekarnie smacznie czytałam opinie i stwierdziłam że... Sopot Karolina - ocena (1) Smacznie jest warto brać przykład z zapiekarni chcąc mieć ludzi ponieważ... Karolina Robert - ocena (1) Polecam Burgery fast Fod na prawdę super dużo nieraz jeździmy z żoną ale fakt... Robert Nauczycielka Anna - ocena (1) Gratulacje co dziennie świeże pieczywo jestem nauczycielem klasy w Gdańsku... Nauczycielka Anna Krzysztof - ocena (1) Przepyszne zapiekanki. Rewelacja. Polecam Krzysztof Zofia - ocena (1) Rewelacyjne pierożki na parze. Pyszny kurczak i boczniaki w panierce. Bardzo... Zofia Lina - ocena (1) Excellent, cool Lina XYZ - ocena (1) Zważywszy na to, że musieli zapłacić google za blokowanie negatywnych opini... XYZ Łukasz - ocena (1) Nie polecam McDonald przy ul. Targ Sienny 7. Zamówiliśmy z dziewczyną w... Łukasz Bożka - ocena (1) Często zaglądam i zawsze jestem zadowolona Bożka Bożka - ocena (1) Często zagląda i jestem zawsze zadowolona Bożka Żarów joanna - ocena (1) Dziś odwiedziliśmy zapiekarnie Nowe zmiany zawsze na lepsze lody smaczne fakt... Żarów joanna Krystyna - ocena (1) Super miejsce na prawdę przygotowanie Dań na prawdę troszkę się czeka ale... Krystyna Jurekgdańsk - ocena (1) Konkurencja Mam nadzieję że kolejne lata będą z zapiekarnia w oliwie przy... Jurekgdańsk Jarek - ocena (1) Rewelacyjna zapiekanka i czystość na najwyższym poziomie!* Zdecydowanie... Jarek Ann - ocena (1) Niestety moja ostatnia wizyta w McDonald's była bardzo rozczarowująca.... Ann P - ocena (2) Bardzo wysokie ceny jak na gramaturę, ale - sądząc po opowiadaniach... P