Jurekgdańsk - ocena (1) Konkurencja Mam nadzieję że kolejne lata będą z zapiekarnia w oliwie przy... Jurekgdańsk Jarek - ocena (1) Rewelacyjna zapiekanka i czystość na najwyższym poziomie!* Zdecydowanie... Jarek Ann - ocena (1) Niestety moja ostatnia wizyta w McDonald's była bardzo rozczarowująca.... Ann
P - ocena (2) Bardzo wysokie ceny jak na gramaturę, ale - sądząc po opowiadaniach... P P - ocena (2) Bardzo wysokie ceny jak na gramaturę, ale - sądząc po opowiadaniach... P Seba Sopot - ocena (1) Czy tak ciężko przeczytać w zamówieniu maestro z łódeczkami ????? Dostałem.... Seba Sopot Darek - ocena (1) Dziś wysłałem syna po zamówienie, brak 8 skrzydełek " zestaw 8 skrzydełek i... Darek Helszczanin - ocena (1) Podwyżka za dodatkowy czisburger z 6,90 na 7,50 to hańba Helszczanin Adam - ocena (1) Czas oczekiwania 15 minut to trochę za długo jak na bar szybkiej obslugi Adam Bartek - ocena (1) Miła obsługa, szybko dostałem swoje zamówienie Bartek Adam - ocena (1) Bardzo szybko otrzymałem swoje zamowienie Adam niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim to miejsce, zapiekanki które są tam są serwowane są bardzo... niki1991a Monika - ocena (1) Pyszny burger, w życiu nie jadłam czegoś tak wyjątkowego. Wielkość burgera... Monika Radek - ocena (1) Wizyta na tak. Jedzenie było bardzo dobre. Sprawna i miła obsługa. Polecam. Radek Ems - ocena (1) Jak na styl amerykański, wnętrze jest zaskakująco estetyczne i dostosowane do... Ems Helszczanin - ocena (1) Stoją i gadają a ludzie czekają Helszczanin Lobelia - ocena (1) Bardzo słaba organizacja. Na kubełek i frytki czekaliśmy 25 minut- raczej... Lobelia Adam - ocena (1) Bardzo złe rozwiązanie z płatnym parkingiem pod McDonald's, przyjechałem dziś... Adam Bozka - ocena (1) Super obsługa sprawnie i miło podchodzą do klienta. Jedzenie smaczne !... Bozka Kamila - ocena (1) Zapiekanki bardzo smaczne i przygotowane na miejscu zgodnie z życzeniem.... Kamila