Jowik - ocena (1) Od zawsze pysznie :) Jowik Jedzenie Testuje - ocena (1) Małe, niezbyt dobre i drogie. Właściciel pisze, że porcja jest solida, bo 300... Jedzenie Testuje Zs - ocena (1) Można powrócić do smaku sprzed wielu lat, ciasteczka jak i kanapki bardzo... Zs
Tt - ocena (1) Super, od lat równie dobrze Tt Rtaeu11112004@gmail.com - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i szybkie przygotowanie Rtaeu11112004@gmail.com Sandra - ocena (1) Chociaż lokal oferował przez dłuższy czas wyłącznie hot dogi, to kebab z... Sandra Krystian - ocena (1) Nowość w lokalu to kraftowy kebab. Zjadłem już wiele takich kebabów i ten... Krystian Paweł - ocena (1) Ponad dwie godziny oczekiwania, w tym godzinę na połączenie z reklamacją,... Paweł Raf - ocena (1) Zamówienie złożone w dniu 14 lutego 2026 o 14, potwierdzone przez lokal, a... Raf Dorota - ocena (1) Kasa wzięta, zamówienie nie dowiezione. A status zamówienia? Dostarczone! Oj... Dorota Beata Po - ocena (1) Zawsze tu wracam po ciasteczka fornetti ponieważ to jedyne miejsce w... Beata Po Emilia - ocena (1) Super świeże jedzenie, ekspresowo podane jak również miła obsługa w... Emilia Macias - ocena (1) Kozacki smak arabskiego kebsa. Zawsze szybko i smacznie. Niezmiennie od 3... Macias Wojciech Rez... - ocena (1) Bardzo miła obsługa , zwłaszcza Pani Ania, która zawsze jest uśmiechnięta,... Wojciech Rez... Aga - ocena (1) Po wielu latach spróbowałam klasycznych lodów w McDonaldzie... Jakże było... Aga Radek - ocena (1) Pozdrawiam zapiekarnie w końcu otwarte i ładnie zrobiona może nie tak... Radek Ba Cardiff - ocena (1) Zero w obsłudze Ba Cardiff Ja - ocena (1) 40 minut czekania, zamówienia wiecznie pomylone, obsługa jak za karę, w takim... Ja Paweł - ocena (1) Bardzo smacznie Paweł Blue Hell - ocena (1) Zamówienie dostałam pomimo dizedo ruchu szybko i sprawnie. Polecam Blue Hell