Martyna - ocena (2) Bardzo dobre zapiekanki polecam każdemu pan Dawid bardzo miły i polecił super... Martyna Agnieszka - ocena (2) zapiekanki dobre, tylko pracuje tam taki Dawid bardzo nie miły dla klientów... Agnieszka Krystian - ocena (2) Bardzo dobra zapiekanka codziennie przygotowane na świeżo miła i kultularna... Krystian
Ja - ocena (1) Jakość 10/10, odwiedzam regularnie Ja Łukasz - ocena (1) Najlepsze zapiekanki takie jak dawniej bardzo polecam Łukasz TomEk - ocena (1) zapiekanka super TomEk Wojtek - ocena (1) Super!!! Od wielu lat klasa sama w sobie Wojtek Bukol - ocena (1) Szwagier the best . Od lat 90 tam przychodzę i zawsze pysznie Bukol Anna - ocena (1) Jak za dawnych lat Anna Justyna - ocena (1) Długi czas oczekiwania, jedzenie niedobre. To już któryś raz z kolei.... Justyna Kuba - ocena (1) Bardzo miła obsługa i po raz pierwszy zdążyło się że dostałem zamówienie... Kuba Marcin - ocena (1) Porażka. Skrzydełka nie przypominają Hot Wings. Nie doprawione i jakby... Marcin Moti - ocena (1) Dzisiejsza dostawa po godzinie 19 kubełek dla dwóch osób ? 4 kawałki mięsa i... Moti Kamszot - ocena (1) Bardzo smaczny pokarm polecam dobre Kamszot Julia - ocena (1) Bardzo miła obsługa i dobre jedzenie polecam Julia Jędrzej - ocena (1) Super zapiekanki Jędrzej Wera - ocena (1) extra mega super dziewczyny extra Wera Józek - ocena (1) Starowiejska najlepsza Józek Agat - ocena (1) Przytulny lokal z klimatem, zapiekanki pełne smaku a obsługa zajebista.... Agat Dorota - ocena (1) Duży wybór zapiekanek, bardzo smaczne zapiekanki, najlepsze jakie jadłam... Dorota