Michał - ocena (1) Ogólnie to dramat po względem czekania na dania zarówno na miejscu jak i na... Michał Mariola - ocena (1) Wszystko było super Mariola KD - ocena (1) Totalna porażka zamówienie 19.13 opis dostawa 20.40 przyjazd 21.45... KD
Litwińscy - ocena (2) Pani Alicja bardzo uśmiechnięta i pomocna w wyborze dodatków. Zapiekanka... Litwińscy Byku - ocena (1) Najlepszy sos w kebabie jaki jadłem Byku Damian - ocena (1) Tragedia ... KFC Kowale ... Dla was to śmieszne wydać takie jedzenie ??? ... Damian Wera - ocena (2) super zapiekanki, wręcz idealne Wera Jola S. - ocena (4) najlepsze, polecam !! Jola S. Dawid - ocena (2) Przepyszne zapiekanki czuć że jest to świeży produkt napewno polecam każdemu... Dawid Basia - ocena (2) Bardzo pyszne, mocno polecam Basia Bartek - ocena (2) Najlepsze zapiekanki nad morzem! Obsługa top Bartek Martyna - ocena (2) Bardzo dobre zapiekanki polecam każdemu pan Dawid bardzo miły i polecił super... Martyna Agnieszka - ocena (2) zapiekanki dobre, tylko pracuje tam taki Dawid bardzo nie miły dla klientów... Agnieszka Krystian - ocena (2) Bardzo dobra zapiekanka codziennie przygotowane na świeżo miła i kultularna... Krystian Ja - ocena (1) Jakość 10/10, odwiedzam regularnie Ja Łukasz - ocena (1) Najlepsze zapiekanki takie jak dawniej bardzo polecam Łukasz TomEk - ocena (1) zapiekanka super TomEk Wojtek - ocena (1) Super!!! Od wielu lat klasa sama w sobie Wojtek Bukol - ocena (1) Szwagier the best . Od lat 90 tam przychodzę i zawsze pysznie Bukol Anna - ocena (1) Jak za dawnych lat Anna