Mada Madafski - ocena (1) Kali Orexi Grecki Kebab to miejsce z najlepszą kuchnią tego typu w... Mada Madafski M. W. - ocena (1) Dobre jedzonko, polecam M. W. ARTUR - ocena (1) mniam pyszne jedzienie miła osługa ARTUR
Katarzyna - ocena (1) Żenada do kwadratu po 20 minutach przebywania w kfc dostałam mandat w... Katarzyna Artur - ocena (1) Szybka obsługa, mięso gorące i Świerze Artur ZixSanyo - ocena (1) Najgorszy KFC jaki znam. W środku zimno, obsługa nieogarnięta.... ZixSanyo Mariusz - ocena (1) nie ma lepszego jedzonka jak u szwagra !!! zawsze świeże , cieplutkie w... Mariusz Mamuśka - ocena (1) Smacznie, szybko, i pieknie Mamuśka Lord - ocena (1) Dostałem zamiast bekonu polędwicę sopocką.... Można tutaj gdzieś zamieścić... Lord Katarzyna - ocena (1) Pysznie,czysto i miło Katarzyna Beata - opinia (1) Jedzenie bardzo się popsuło. Na zamówienie do jednego stolika wydawano na 2... Beata .... - opinia (1) Dobre jedzenie mega mila obsługa .... Maciej - opinia (1) Zamówiłem online - dostałem info, że 1 godzina oczekiwania, spoko, poczekamy.... Maciej Marek - opinia (1) KFC-tragedia ,zamówienie złożyłem osobiście (na wynos) ----2 Qurrito... Marek Miki - opinia (1) Ładnie czystko i smacznie polecam na pewno wrócę Miki LeoDragon - opinia (1) Wczoraj, czyli 13 czerwca 2023 odwiedziłem po dłuższym czasie ten lokal,... LeoDragon kris - opinia (1) wszysto ok ale bardzo brudno jak bym byl w angli wszystko umazane a... kris JK - opinia (1) Zawsze na wynos czegoś brakuje. Nieważne czy zamawiam w dzień, w noc czy w... JK Dominika - opinia (1) Pyszny ,duży, świeży sos I warzywa, cena bardzo przystępna, polecam z całego... Dominika Baronowa - opinia (1) Najlepsze hamburgery w Polsce. Nigdy mnie nie zawiódł i zawsze wracam. Gorąco... Baronowa