.... - opinia (1) Dobre jedzenie mega mila obsługa .... Maciej - opinia (1) Zamówiłem online - dostałem info, że 1 godzina oczekiwania, spoko, poczekamy.... Maciej Marek - opinia (1) KFC-tragedia ,zamówienie złożyłem osobiście (na wynos) ----2 Qurrito... Marek
Miki - opinia (1) Ładnie czystko i smacznie polecam na pewno wrócę Miki LeoDragon - opinia (1) Wczoraj, czyli 13 czerwca 2023 odwiedziłem po dłuższym czasie ten lokal,... LeoDragon kris - opinia (1) wszysto ok ale bardzo brudno jak bym byl w angli wszystko umazane a... kris JK - opinia (1) Zawsze na wynos czegoś brakuje. Nieważne czy zamawiam w dzień, w noc czy w... JK Dominika - opinia (1) Pyszny ,duży, świeży sos I warzywa, cena bardzo przystępna, polecam z całego... Dominika Baronowa - opinia (1) Najlepsze hamburgery w Polsce. Nigdy mnie nie zawiódł i zawsze wracam. Gorąco... Baronowa :( - opinia (1) brak słów szkoda cokolwiek pisać :( Marcin - opinia (1) Zamówiłem dzisiaj bitesy, poraz kolejny połowa to były tylko grutki panierki.... Marcin Anne - opinia (1) Freundliche und schnelle Bedienung. Miła, szybka obsługa, jedzonko ciepłe i... Anne brzdęk - opinia (1) Niestety za każdym razem czegoś brakuje- najczęściej burgera. Nie ma... brzdęk Monika - opinia (1) Teraz jest że do bismarta za 1zl jest dodatkowa paczuszka frytek, byłam z... Monika xxx - opinia (1) Zamówienia się nie zgadzają z tym co się zamawiało. Burgery źle złożone,... xxx Bartolomeo - opinia (1) Chodziłem do różnych kebabów - zwłaszcza do sąsiedniego MIMa. Któregoś dnia... Bartolomeo Mario - opinia (2) If you would like eat Greek food please go over there Mario Tomek - opinia (1) Jeżeli Chcesz zjeść dobre mięso w towarzystwie świeżych i prostych surówek... Tomek Pablo - opinia (1) One of a kind. Autentyczny kebab, samorobne mięso, falafel kręcony dopiero po... Pablo Piotrek - opinia (1) Jesteśmy regularnymi klientami. Najlepszy kebab w Trójmieście. Niech Was nie... Piotrek