Marcin - opinia (1) Przechodząc spróbowałem jednego z hotdogów i jestem pod wrażeniem. Planuje... Marcin Sylwia - opinia (1) Maskara z żenadą. Obsługa beznadziejna, moje zamówienie nie zostało... Sylwia niezadowolony klient - opinia (1) Ludzie i tak będą tam kupowali więc nie ma co odradzać. Co najwyżej... niezadowolony klient
Ewa - opinia (1) Przepyszne kiełbaski, jak u mojej babci! Świetnie doprawione i nie napakowane... Ewa Karolina - opinia (1) Nigdy nie wydają ketchupie do frytek! Ile można o niego prosić!? Karolina Katarzyna - opinia (1) Zamówiliśmy box kebab na wynos. Solidne porcje, dużo mięska. Pysznie. Polecam... Katarzyna Asia - opinia (1) Zadziwiające, że po tylu negatywnych opiniach pomimo, że to sieciówka i... Asia jj - opinia (1) Najlepszy. Od lat kebabowe nr 1 w 3mieście jj Lucyna - opinia (1) Bardzo miła, szybka obsługa. Danie smaczne. Lucyna Rafał - opinia (1) pyszny, zwłaszcza kiełbaska z kaczki z kimchi Rafał Maja - opinia (1) Od lat tak samo pyszny. Miła i szybka obsluga.naprawde warto pojechać z... Maja Prem - opinia (1) Jest okay polecam jeden z lepszych kebabów :) Prem Anesag - opinia (1) Jedzonko pyszne, smaczne Anesag Ilona - opinia (1) Zamówiłam jedzenie przyjechała połowa tego co zamówiłam .na dodatek mega... Ilona Jj - opinia (1) Pyszne jedzenie oraz bardzo miła obsługa! Jj Kris - opinia (1) Pracują jakieś małolaty nie douczone i klientowi co je tam od 20 lat... Kris Igor - opinia (1) Bardzo smacznie. Przysmażone frytki, nie kapcie...nawet w dostawie. Igor Nie zadowolony klient - opinia (1) Tragedia!!! Jeśli ktoś chce zamawiać dostawę do domu to odradzam, chyba ze... Nie zadowolony klient Kasia - opinia (1) Najlepszy kebab jaki jadłam. Dużo warzyw w tym cukinia, bardzo dobrze... Kasia Sylwia - opinia (1) Pomimo dużego ruchu w weekend obsługa ogarnia sprawnie i szybko A co... Sylwia