Ania - opinia (1) W końcu świetna pizza, dużo miejsc już zwiedziłam za poszukiwaniem dobrej... Ania Przemek - opinia (1) Najlepsze frytki Najlepszy ketchup! Uwielbiam! Smaczny Kebab. Jak tylko... Przemek Marta - opinia (1) Zamawiając kebaba wegetariańskiego pan obsługujący przy kasie stwierdził do... Marta
Wrrr - opinia (1) Dno. Zamówiłem normalnego kebaba w bułce a dostałem wegetariańska bułkę z... Wrrr Marek Baton - opinia (1) Bardzo dobre hot-dogi, super jakości różne kiełbaski a nie jakieś tam wyroby... Marek Baton klient - opinia (1) Niestety Panie były tak zajęte rozmową że oczekiwanie na jedzenie "lekko" się... klient Sławomi - opinia (1) Misz masz bez sensu :( Nie wiem jak pizza może być powiązana z NIBY rodowodem... Sławomi Aleksander - opinia (1) Super obsługa i pyszny kebab. Polecam. Aleksander :))) - opinia (1) nie polecam mcdonalds w galerii forum gdansk!!!! zamawiałam jedzenie w... :))) eS - opinia (1) Dno i trzy metry mułu. Jedzenie nie dobre, obsługa tragiczna. eS Jon - opinia (1) Jestem z Pruszcza jednak po kilku tragicznych odwiedzinach,zacząłem jeździć... Jon Andrzej - opinia (1) Jedzenie smaczne, bardzo duze porcje, lokal czysty, do tego czynny 24 h na... Andrzej Przemysław - opinia (1) 1 opinia · 1 zdjęcie 4 minuty temu Tragedia. Obsługa nie miła, powiedzieli ze... Przemysław Super wszystko (2) Kocham to miejsce i obsługę, a podwójny Grander Texas to poprostu magia. Andrzej Edyta - opinia (1) Najgorsza pizza z pieca i w ogóle jaką w życiu jadłam. Pizza przyszła... Edyta Mik - opinia (1) Nie polecam. Zimne mięso i nie smaczne Mik Krzysiek - opinia (1) Zamawiałem tu trzy razy i trzy razy była skucha. Wczoraj to dopiero była... Krzysiek Sopoth - opinia (1) McDonalds Przymorze ul. Chłopska zimno jak w psiarni, ludzie siedzą w... Sopoth Wojciech - opinia (1) Bardzo szybko zrealizowane zamówienia i bardzo miła obsługa (Pozdrawiam Panią... Wojciech Przem - opinia (1) Pewnego dnia, gdy byłem głodny, trafiłem do tej restauracji. I po tej wizycie... Przem