Przem - opinia (1) Pewnego dnia, gdy byłem głodny, trafiłem do tej restauracji. I po tej wizycie... Przem Klient - opinia (1) zapłaciłem za Kebab z podwójnym mięsem(200g) w cenie ok 20zł(bułka) w... Klient Martyna - opinia (1) W dniu wczorajszym zamówiłam dania: Doner Kebab+ frytki oraz Doner Kebab+... Martyna
Porażka, nigdy więcej... (1) Kebab paskudny, obsługa zblazowana i niezainteresowana klientem Kk Tragedia (1) Skandaliczna obsługa. Nigdy w życiu nie widzialam tak wolno pracującej... Ss Kolejny żart (1) Kanapki w Bsmartcie to jakiś żart. Zrobione byle jak, a mięsa praktycznie brak. Sandra Zbigniew - opinia (1) Znakomite połączenie różnych smaków w hot-dogach. Zbigniew Tragedia (1) Zamówiliśmy jedzenie przez aplikacje żeby odebrać wracając z pracy . Kiedy... gosia zana - opinia (1) Coś starego ale w zupełnie nowej odsłonie.Super pomysł i fajne smaki zana Żal (1) Braki w personelu, brak podstawowych zasad higieny, ... zamówienie złożone na... Głodny Obsługa na poziomie zerowym (1) Zamawiam przez aplikacje z wyprzedzeniem. Dostałam wiadomość że zamówienie... Lourdes Słabizna (1) Jedzenie bez smaku, Gość nie rozumie po polsku podstawowych sformułować... Dar Nie miła obsługa (1) Jakie macie kawy? Na to pytanie młoda ekspedientka odpowiedziała, tam jest... Klient Najgorsze KFC w Trójmieście (1) Długi czas oczekiwania, wszechobecny brud ,na sali tłuste poplamione... Kazimierz Żenada (1) Restauracja w Forum to jakaś kpina, kanapki rozwalone, gdy zamawia się na... Sandra Stały klient - opinia (1) Fajna opcja dostawy do domu po złożeniu zamówienia za pomocą formularza... Stały klient Nazar we wrzeszczu (1) Mój ulubiony lokal. Szybko, smacznie i zdrowo. Miła obsługa, duże porcje,... Joanna nie polecam (1) kupiłem kebab, same warzywa i mały kawałek mięsa S. Przaśnie ale pysznie (1) Stary dobry fast food U Szwagra. Od momentu likwidacji Yapy na Zaspie tylko... No garlic Jack - opinia (1) Ten lokal to nieporozumienie,podczas ostatniego weekendu czekałem 50 minut!!!... Jack