Lucyna - opinia (1) Bardzo miła, szybka obsługa. Danie smaczne. Lucyna Rafał - opinia (1) pyszny, zwłaszcza kiełbaska z kaczki z kimchi Rafał Maja - opinia (1) Od lat tak samo pyszny. Miła i szybka obsluga.naprawde warto pojechać z... Maja
Prem - opinia (1) Jest okay polecam jeden z lepszych kebabów :) Prem Anesag - opinia (1) Jedzonko pyszne, smaczne Anesag Ilona - opinia (1) Zamówiłam jedzenie przyjechała połowa tego co zamówiłam .na dodatek mega... Ilona Jj - opinia (1) Pyszne jedzenie oraz bardzo miła obsługa! Jj Kris - opinia (1) Pracują jakieś małolaty nie douczone i klientowi co je tam od 20 lat... Kris Igor - opinia (1) Bardzo smacznie. Przysmażone frytki, nie kapcie...nawet w dostawie. Igor Nie zadowolony klient - opinia (1) Tragedia!!! Jeśli ktoś chce zamawiać dostawę do domu to odradzam, chyba ze... Nie zadowolony klient Kasia - opinia (1) Najlepszy kebab jaki jadłam. Dużo warzyw w tym cukinia, bardzo dobrze... Kasia Sylwia - opinia (1) Pomimo dużego ruchu w weekend obsługa ogarnia sprawnie i szybko A co... Sylwia Ania - opinia (1) W końcu świetna pizza, dużo miejsc już zwiedziłam za poszukiwaniem dobrej... Ania Przemek - opinia (1) Najlepsze frytki Najlepszy ketchup! Uwielbiam! Smaczny Kebab. Jak tylko... Przemek Marta - opinia (1) Zamawiając kebaba wegetariańskiego pan obsługujący przy kasie stwierdził do... Marta Wrrr - opinia (1) Dno. Zamówiłem normalnego kebaba w bułce a dostałem wegetariańska bułkę z... Wrrr Marek Baton - opinia (1) Bardzo dobre hot-dogi, super jakości różne kiełbaski a nie jakieś tam wyroby... Marek Baton klient - opinia (1) Niestety Panie były tak zajęte rozmową że oczekiwanie na jedzenie "lekko" się... klient Sławomi - opinia (1) Misz masz bez sensu :( Nie wiem jak pizza może być powiązana z NIBY rodowodem... Sławomi Aleksander - opinia (1) Super obsługa i pyszny kebab. Polecam. Aleksander