Super obsługa (1) Bardzo miła obsługa. Pan Marcin przemiły i uśmiechnięty :) Karolina Nie polecam (1) Stoję w kolejce po pczym dopiero przy kasie okazuje się że jak chce zapłacić... Sylwia Bardzo słabo (1) Bardzo słaba jakość kiedy się nie przyjdzie do lokalu zawsze czegoś nie ma i... Zosia
qurrito targedia (1) Nie jestem stałym bywalcem KFC, ale jak już jestem to najczęściej zamawiam... Karol Mc deliver (1) Zamówienie przez UberEats dnia 2018.12.20 21:57 nr zamówienia 118489 w... Sebastian Pizza hut Obrzydlistwo!!!! (1) Nie kupujcie tutaj pizzy hut. To jakaś kpina. Ta pizza nawet nie leżała obok... Karolina nigdy nic nie ma (1) Za każdym razem gdy coś zamawiam czegoś nie ma. Ciagle maja jakies braki. Moi... Marzena Spalona skorupa zamiast mięsa (1) Dokładnie tak jak w tytule. Wszystko fajnie, miło i całkiem dobrze podane.... Paweł Zapiekanki infobox (1) Przychodzę tu odkąd powstały. Zapiekanki są po prostu the best!!! Innych... Desp Polecam! (1) Najlepszy McDonalds w Trojmiescie. Najbardziej czysty zorganizowany. Menu... Wojtek Miodzio (1) Wiele razy zamawiałem właśnie w tym Kebabie przez pyszne.pl. Jedzenie jest... Paweł Obsługa dno ! (1) Aż odechciewa się jeść u was, panie zajmują się wszystkim tylko nie tym czym... Kasia Okropne (1) Kebab king to jedna z gorszych restauracji na kebaba małego musisz czekać 2... Nazar kebab miszewskiego (2) Obrzydliwe jedzenie. Nie polecam. Adam Ogólnie okay. (1) Kebab zawiera dużo warzyw, coś nowego. Marchewka, pomidor, czerwona... Oliwia Super (1) Byłem wiele razy, jakość do ceny naprawdę super.Mogę gorąco polecić to miejsce. Burger lover Gregorianek (1) niesamowite żarcie. polecam. wrócę napewno. schludnie i przyjemnie. Fajne... Gregorianek Fatalna obsługa (1) Pani obsługująca chyba pracuje tam za karę. Beata drogo (1) Właścicielka otwiera kiedy chce a ma napisane 12-21 Ja KFC forum (1) W lokalu panuje chaos zostałem źle opsuzony do tego musiałem się upominać co... Oskar