Odechciewa się. (1) Ogólnie zapiekanka zawsze pyszna. Niestety od sporego czasu przestałam tam... Beata Mięso wyliczone co do grama (1) Mięso wyliczone co do grama obsługa zero uśmiechu jakoś i wygląd kebab jak za... Dawid Dramat (1) Obsługa dramat !!!!!!!! I na dowóz i na miejscu. Pierwsza dostawa nie... Martyna
Polecam (1) Jak na fast food w porównaniu do dużo bardziej popularnej marki to burger... Marek Lokal nieczynny podczas promocji (1) Podczas otwarcia Forum Gdańsk rozdawane były kupony, m.in. "1 gratis", gdzie... Piotr Tragedia (1) Dwa tyg temu bylo zamawiane jedzenie ktore przyjechalo z 2h opoznieniem, nie... Kinga Zapiekanki u Tymka (1) Nie warto czekać 1,5h na zapiekanki takiej jakości. Cena jest znacznie za... Gość w Sopocie W porządeczku (1) Czwartek późnym wieczorem, kebabik jak znalazł Paweł Polecam (1) Sympatyczna obsługa, bardzo smaczny kebab, krótki czas oczekiwania Dawid Dostawa (1) Nie polecam, przy zamówieniu z dowozem do punktu oddalonego zaledwie 2 ulice... Kamil Porażka (1) Wczoraj postanowiłem udać się do punktu w Forum Gdańsk. To że była kolejka,... Tomasz Masakra (1) Okropne jedzenie, twarde nie doprawione poprostu szok , to juz drugi raz, za... Karola Bardzo dobra pizza (1) Jadłem tutaj pizze kilka razy. Za każdym razem bardzo mi smakowała i na pewno... Andrzej nie polecam (1) Po upływie czasu dostawy widniejącej na stronie potwierdzenia zamówienia... relik Rewelacja (1) Jak dla mnie i znajomych najlepsze miejsce w Trójmieście. Zawsze smacznie,... On Nie polecam !!!! (1) Dzisiaj po raz ostatni zamówiłam cokolwiek w tej restauracji !!!! Naleśnik... Patrycja Tragedia. Są lepsi. (1) Zamówiłem pizze i pieczywo czosnkowe 4 szt. Standard. Po dość długim... SZ ochydna pizza (1) najgorsza pizza w moim zyciu francesca Super (1) Bardzo smaczne jedzonko. Polecam z całego serca Anonimowy W skrócie ODRADZAM (1) Niestety taka ocena, ale Alanya należy teraz do grupy z najgorszymi kebabami... Pudel007