W skrócie ODRADZAM (1) Niestety taka ocena, ale Alanya należy teraz do grupy z najgorszymi kebabami... Pudel007 Beznadziejny lokal (1) Więcej nie zamierzam przychodzić do tego lokalu, obsługa niemiła, naliczają... Michał Jakiś żart (1) Drugi raz w dostawie jest coś nie tak!!! Zamawiam Shake truskawka i czekolada... Sandra
Pan z obsługi TRAGEDIA (1) Bylysmy dzisiaj z kolezankami ok 1:45 w lokalu. Nie mialysmy pojecia ze... Edyta Najgorszy kebap (1) Naprawde obrzydliwy ten kebap, nie polecam!! Julia Nie polecam (1) Zostałem średnio potraktowany przy zakupie kebab w Kebab & Grill "Siódemka" w... Szymon Totalne dno! (1) Bezczelny właściciel, do każdego ma jakąś złośliwą uwagę, potrafi nie... Oburzona Weekendy za pół ceny (1) Slabo biora udzial w corocznej akcji promujacej Gdańsk "weekend za pol ceny"... Grisza .... (1) Najgorszy lokal KFC w którym byłem. Frytki bez soli, długie oczekiwanie,... Przemek To jakiś skandal! Czekam na placek juz dwie godziny (1) Zamówiłem pizze dwie godziny temu.... Cztery telefony w końcu pizza... ANDON Nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam KFC zaspa na dowóz. Spóźnienienie co najmniej 30 m,... Angela Kebsik (1) Ogólnie jak pierwszy raz poszedłem do tego kebaba byłem dość steptyczny do... Klymus Nie godzę się na takie traktowanie klientów (1) SZOKUJĄCE ZACHOWANIE WŁAŚCICIELA!!! Od samego wejścia Pan właściciel był... Anna BECIAK (1) Polecam Czerwony Domek..Pawełek baaardzo sympatyczny. Pyszne... BECIA Stały bywalec (1) smaczne i milo zawsze świeże Stały bywalec BIG KEBAB (1) Często nie do końca ciepłe i suche mięso gdyby nie sos to masakra... Ogółem... Paxi Super (1) Bardzo szybka dostawa 30min! wszystko cieplutkie polecam! W porownaniu z... Kris Najlepszy i najsmaczniejszy kebab w mieście (1) Gorąco polecam świeżo smacznie po prostu super Magdalena Seelaw Najlepszy kebab jaki jadłem (1) To zawsze mój pierwszy wybór jeśli idzie o kebaby w Gdyni. Przemiła obsługa,... panT DRAMAT!!! (1) pizza zamówiona o 18:00. Zamówienie dojechało o 20:30. Pizza nie była... Jacek