Tragedia (1) Dwa tyg temu bylo zamawiane jedzenie ktore przyjechalo z 2h opoznieniem, nie... Kinga Zapiekanki u Tymka (1) Nie warto czekać 1,5h na zapiekanki takiej jakości. Cena jest znacznie za... Gość w Sopocie W porządeczku (1) Czwartek późnym wieczorem, kebabik jak znalazł Paweł
Polecam (1) Sympatyczna obsługa, bardzo smaczny kebab, krótki czas oczekiwania Dawid Dostawa (1) Nie polecam, przy zamówieniu z dowozem do punktu oddalonego zaledwie 2 ulice... Kamil Porażka (1) Wczoraj postanowiłem udać się do punktu w Forum Gdańsk. To że była kolejka,... Tomasz Masakra (1) Okropne jedzenie, twarde nie doprawione poprostu szok , to juz drugi raz, za... Karola Bardzo dobra pizza (1) Jadłem tutaj pizze kilka razy. Za każdym razem bardzo mi smakowała i na pewno... Andrzej nie polecam (1) Po upływie czasu dostawy widniejącej na stronie potwierdzenia zamówienia... relik Rewelacja (1) Jak dla mnie i znajomych najlepsze miejsce w Trójmieście. Zawsze smacznie,... On Nie polecam !!!! (1) Dzisiaj po raz ostatni zamówiłam cokolwiek w tej restauracji !!!! Naleśnik... Patrycja Tragedia. Są lepsi. (1) Zamówiłem pizze i pieczywo czosnkowe 4 szt. Standard. Po dość długim... SZ ochydna pizza (1) najgorsza pizza w moim zyciu francesca Super (1) Bardzo smaczne jedzonko. Polecam z całego serca Anonimowy W skrócie ODRADZAM (1) Niestety taka ocena, ale Alanya należy teraz do grupy z najgorszymi kebabami... Pudel007 Beznadziejny lokal (1) Więcej nie zamierzam przychodzić do tego lokalu, obsługa niemiła, naliczają... Michał Jakiś żart (1) Drugi raz w dostawie jest coś nie tak!!! Zamawiam Shake truskawka i czekolada... Sandra Pan z obsługi TRAGEDIA (1) Bylysmy dzisiaj z kolezankami ok 1:45 w lokalu. Nie mialysmy pojecia ze... Edyta Najgorszy kebap (1) Naprawde obrzydliwy ten kebap, nie polecam!! Julia Nie polecam (1) Zostałem średnio potraktowany przy zakupie kebab w Kebab & Grill "Siódemka" w... Szymon