pizza + kebbab rolo (1) Musze przyznać że gorszego kebaba w zyciu nie jadlam...Miala byc cielecina a... monika Golden Chicken (1) Zamówienie dotarło szybko, tortilla arizona bardzo dobra, frytki lepsze niż w... Bolek Jedzenie przeciętne ale (1) Jedzenie przeciętne ale rozmiar porcji porządny: duże rollo jest duże a mega... Łukasz
TRAGEDIA (1) Kebab na dowóz opoznienie 35 min kebab zimny , chciałem bez oliwek a dostałem... pendrive NIE POLECAM!!! (1) Witam. Zamówiłam dzisiaj kebaba w zestawie i kebaba w boxie. Mięso zimne... karykary Odradzam, nie polecam (1) Zamowienie na telefon z dojazdem - 3x próbowałem i za kazdym razem albo... mateusz Beznadziejna obsługa (1) Beznadziejna obsługa faceta który próbuje zniechęcić gości do zamówienia 15... DannDan Świetny lokal! (1) Serdecznie polecam, dobre jedzenie, miła obsługa i co najważniejsze żadnych... Piotr Polecam (3) Bardzo smacznie i w przystępnych cenach Robert Wreszcie lokal bez dzieci! (1) Panie Tymoteuszu,, Bardzo Panu dziękuję za ten lokal. Od dawna szukałem... Łukasz Czas oczekiwania w drive.... masakra (1) Byłem w drive kilka razy w tym kfc. Pomimo małych zamówień czas oczekiwania... Krzysztof Big Kebab (1) Cielecina wyschnieta na wior. Bulka spieczona w taki sposob ze moze ranic... Lukasz chyba najbardziej sympatyczna obsługa w Trójmieście (1) Zdecydowanie polecam, obsługa od samego poczatkuu bardzo uprzejma i pomocna,... Jarecki Zimne i niekompletne (1) Zamówione jedzenie przyjechało spóźnione, zimne, rozwalone a na dodatek nie... szarlih żenada !!!!!!!!!!!!!! (1) Do Szanownego Kierownika KFC - KOWALE ( Gdańsk) Pierwszy raz zamówiłam w... klient TRAGEDIA (1) Dałam szanse dwa razy, jednak ODRADZAM. Dostawa do domu z opóźnieniem.... agn Dramat!!! (1) Nie polecam i radze omijac to miejsce szerokim łukiem. Kiedyś w tym miejscu... Kamil Tragedia (1) Obsluga nie mila wrecz lekcewazaca klienta, brak dostepnych jakich kolwiek... Niezapominajka CORAZ GORZEJ (1) To już nie ten sam istambul co kiedys, do którego chcialo się wracać.... mg Zamówienia online (1) Dwa zamówienia online - oba nieudane. W pierwszym zamówieniu zabrakło Pepsi w... Brawo KFC!