Pizza hut Obrzydlistwo!!!! (1) Nie kupujcie tutaj pizzy hut. To jakaś kpina. Ta pizza nawet nie leżała obok... Karolina nigdy nic nie ma (1) Za każdym razem gdy coś zamawiam czegoś nie ma. Ciagle maja jakies braki. Moi... Marzena Spalona skorupa zamiast mięsa (1) Dokładnie tak jak w tytule. Wszystko fajnie, miło i całkiem dobrze podane.... Paweł
Zapiekanki infobox (1) Przychodzę tu odkąd powstały. Zapiekanki są po prostu the best!!! Innych... Desp Polecam! (1) Najlepszy McDonalds w Trojmiescie. Najbardziej czysty zorganizowany. Menu... Wojtek Miodzio (1) Wiele razy zamawiałem właśnie w tym Kebabie przez pyszne.pl. Jedzenie jest... Paweł Obsługa dno ! (1) Aż odechciewa się jeść u was, panie zajmują się wszystkim tylko nie tym czym... Kasia Okropne (1) Kebab king to jedna z gorszych restauracji na kebaba małego musisz czekać 2... Nazar kebab miszewskiego (2) Obrzydliwe jedzenie. Nie polecam. Adam Ogólnie okay. (1) Kebab zawiera dużo warzyw, coś nowego. Marchewka, pomidor, czerwona... Oliwia Super (1) Byłem wiele razy, jakość do ceny naprawdę super.Mogę gorąco polecić to miejsce. Burger lover Gregorianek (1) niesamowite żarcie. polecam. wrócę napewno. schludnie i przyjemnie. Fajne... Gregorianek Fatalna obsługa (1) Pani obsługująca chyba pracuje tam za karę. Beata drogo (1) Właścicielka otwiera kiedy chce a ma napisane 12-21 Ja KFC forum (1) W lokalu panuje chaos zostałem źle opsuzony do tego musiałem się upominać co... Oskar Odechciewa się. (1) Ogólnie zapiekanka zawsze pyszna. Niestety od sporego czasu przestałam tam... Beata Mięso wyliczone co do grama (1) Mięso wyliczone co do grama obsługa zero uśmiechu jakoś i wygląd kebab jak za... Dawid Dramat (1) Obsługa dramat !!!!!!!! I na dowóz i na miejscu. Pierwsza dostawa nie... Martyna Polecam (1) Jak na fast food w porównaniu do dużo bardziej popularnej marki to burger... Marek Lokal nieczynny podczas promocji (1) Podczas otwarcia Forum Gdańsk rozdawane były kupony, m.in. "1 gratis", gdzie... Piotr