Zamówienia online (1) Dwa zamówienia online - oba nieudane. W pierwszym zamówieniu zabrakło Pepsi w... Brawo KFC! Zapiekanki Tymek (1) Bardzo niemily wlasciciel ktoremu sie wydaje ze ma restauracje a to zwykla... Hela1 Porażka (1) Czas oczekiwania na zamówienie 3 godziny... Pracownicy placówki początkowo... Beata
Tragedia (1) Czas oczekiwania - 3,5 godziny... aż straciliśmy ochotę na jedzenie... Jo beznadzieja (1) jedzenie, o ile mozna to tak nazwać nie przypomina tego z kfc .Ten lokal... kliena Spoko (1) Spoko, ale by mogli szybciej wydawać. Piotrek Fatalnie (1) Grander bez bekonu i z nie rozpuszczonym serem. Co tu wiele mowic ktos... Ona amatorka sałatek (1) sałatka golden chicken - warzywa świeże chrupiące, przede wszystkim... Hanna Czas... (1) Witam czemu tak się dzieje, ze z biegiem czasu psuje się jakoś... Kamil Bardzo Dobra Zapiekanka (1) Naprawdę dobre zapiekanki, obsługa miła. Jedyna rzecz, która może... Eddy Nie polecam (1) Kebab zimny, dostawa trwała ponad 90 minut, sos czosnkowy tylko z nazwy. Co... zamawiający Porażka i nigdy więcej (1) Pierwszy minus, to czekanie ponad 2h. Lekka przesada. Rollo zwiędłe,... Mike niestety zgadzam się z opiniami innych osób (1) Arogancki właściciel, Jedzenie bez komentarza !!!!!!!!!!!!!!! bardzo słabe aneta Zrobiłem błąd że zapłaciłem przelewem i nie mogłem cofnąć zamówienie (1) Jedzenie zamówione około 2-3 km od lokalu pół godziny po minięciu 55 min... Daniel Dostawa (1) Zamawialiśmy ze znajomymi pizzę, miała być o 15.30, pani zadzwoniła o 16, że... Zuzia Tragedia (1) Kebab mierny, dostawa do domu trwała 3.5 godziny Maja Duże porcje (1) Smaczne i duże porcje, dobre ceny. Kebabożerca To jest najlepszy kebs (1) Najlepszy w mieście. Dużo mięsa, ciekawa surówka, dobre sosy. Nie znajdziecie... Stenq genialny kebab (1) Super, wprost genialny kebab, nie jadłem tak dobrego, w samej Turcji nie... jarek (jarecki) Porażka w centrum Sopotu (1) Beznadziejna surowa pizza. Nigdzie w Trójmieście nie jadłem gorszej. Lepszym... Grzegorz