Jakość obsługi (1) Obsługa chodzi szukając niewiadomo czego byle jak najmniej ludzi obsługiwać.... Dawid Nie polecam! (2) W 90% wizyty w tym lokalu kończą się wymianami jedzenia, ponieważ jest... Weronika polecam (2) Pyszne zapiekanki. Obsługa mogłaby być sympatyczniejsza, ale z drugiej strony... Niko
Najlepszy kebab w Gdańsku! (1) Pyszny kebab z grillowanymi warzywami! Nigdzie indziej w Trójmieście na... klientka Tragedia (1) Pizza tragiczna, to jakieś nieporozumienie i to za duże pieniądze. Nie byłam... Wera Najlepsze ciasto do Pizzy w całym wrzeszczu (1) Miła i profesjonalna obsługa, stosunek jakość/cena bardzo przystępny dla... Michał S Nie jedzcie tutaj (1) Stanowczo odradzam, nie dość że ceny w weekend są podniesione, to jakość... Kuba Najgorszy kebab w mieście (1) Byłam w sobotę 22.07.2017 i szczerze gorszego kebaba, to ja w życiu nie... Agnes Polecamy (1) Najpyszniejsze kebaby w super cenie P i J pycha jadło BOX XL:) (1) Jedzonka dużo, świeżo, smacznie. Szybka dostawa. Gorąco polecam :) MARZQ Zdecydowanie za wysokie ceny patrząc na jakość gofrów (1) Ostatnio przyjechałam na Openera z koleżankami. Postanowiłyśmy zjeść gofry,... Natalia Genialne (1) Najlepsze kebab jakie jadlem Filip Poweska Tragedia! (2) Czekalismy na zamowienie ponad 2h. Kiedy w koncu otrzymalismy jedzenie... Agata Zmiana mięsa na gorsze. (2) Jak dotychczas mięso było dziwnego sortu, ale zjadliwego, tak teraz doszło do... marian jest ok (1) zapiekanka dobra, ale mała :P a te małe to w ogóle są malutkie. duża ma 38... Marek POLECAMY RODZINNIE (1) Menu jak na zapiekanki zachwyca. Smak i anturaż wysokich lotów. Tak... gigi Żenada (1) Zamówiłem zingera, sos słodko kwaśny i stripsy w drivie. Dostałem sos... Kuba Oryginalne miejsce (1) Mi się bardzo podobało, jadłem pizze golden chicken i ostatnio zestaw... Wojtek Byłem dziś (1) Byłem dziś i o dziwo się zaskoczylem jestem mieszkańcem gdynia i nie raz... Dawid pizzaportal (1) Zamówiliśmy 2 zestawy kebab jak za zestaw za 19zl to bieda. Mięsa mało ,zimne... dominika