Dobry kebs (1) Polecam każdemu wizytę w tym miejscu :) dawid df (1) jakoś adekwatna do ceny . Porcję duże dzik Dno!!! (2) Arogancki i bezczelny właściciel, jedzenie to już zupełne dno. Stanowczo nie... Hutch
Kebab ok, reszta mniej (1) Kebab naprawdę dobry, nie tłusty. Szybko przywieziony. Natomiast nie dowiesz... Ludzik Masakra (1) Otrzymałam przed chwila zamowienie, Pani uprzedziła o 15 minutowym... Natalia Naprawdę dobre :) (1) Pierwszy raz zajechałem na szybkiego "kebsa" i jakie miłe zaskoczenie,... Instruktor Nie polecam (1) Ogólnie beznadzieja...pani z obsługi nie przyjemna nie miła jakby była za... Magda KFC w "Auchan" - jedyne w swoim rodzaju. (1) Podsumowanie moich wizyt - dwa razy pomylono zamówienie, raz wydano komu... LK ogólna ocena 3/6 (1) ponad 30 min do zamkniecia a obsługa nie chce przyjac zamowienia na 15 hot... konsument guzik warte miejsce w sopocie (1) najgorszy punkt gastronomiczny w Sopocie z feralnym właścicielem , ohydne... jakub nie zamawiać z dostawą (1) W żadnym wypadku nie warto zamawiać z formularza internetowego z dostawą do... conrad dramat (1) nie polecam jedzenie stare zimne obsługa dramat julia Warto spróbować (1) Po dość długiej przerwie spróbowałem dać lokalowi "drugą szansę" i zamówiłem... Pruszczanin W sam raz na zmęczony od alkoholu żołądek! (1) Bardzo porządne kebaby - jakość powtarzalna i potwierdzona przez znajomych, z... karol Jakość obsługi (1) Obsługa chodzi szukając niewiadomo czego byle jak najmniej ludzi obsługiwać.... Dawid Nie polecam! (2) W 90% wizyty w tym lokalu kończą się wymianami jedzenia, ponieważ jest... Weronika polecam (2) Pyszne zapiekanki. Obsługa mogłaby być sympatyczniejsza, ale z drugiej strony... Niko Najlepszy kebab w Gdańsku! (1) Pyszny kebab z grillowanymi warzywami! Nigdzie indziej w Trójmieście na... klientka Tragedia (1) Pizza tragiczna, to jakieś nieporozumienie i to za duże pieniądze. Nie byłam... Wera Najlepsze ciasto do Pizzy w całym wrzeszczu (1) Miła i profesjonalna obsługa, stosunek jakość/cena bardzo przystępny dla... Michał S