Kebab na MAXXa ! (1) Duże i pyszne porcje, prawdziwy mięsny kebab a nie pita z dodatkiem mięsa. Szmakosz Świetne! (1) Kebaby bardzo dobre, produkty dobrej jakości. Nie żałują mięsa! Polecam! Jason Green Pychota (1) Kilkanaście razy jadłem w tym kebabie i za każdym razem coś innego i zawsze... Bronek
Rewelacja. Taki kebab powinni serowawć wszędzie (1) Wszystko było smaczne! A porcja MAX to naprawdę jest MAX. Gesslerowa fast foodów :) Brak fety po raz drugi! (1) Zapłacono za kebab z fetą, niestety już 2 raz dostałam bez fety a jeszcze... Karolina Ok (1) Byłem w tym lokalu juz kilkukrotnie, zamawiałem też na dowóz. Jedznei... Marek B*c za ladą (1) Czytałam złe opinie.ale dopiero sama się przekonałam.Każdemu będe... Iwka SUROWE MIĘSO !!!!!!! (1) Obrzydliwy kebab- surowe mięso i sama kapusta , obsługa niemiła jakby była tu... Katarzyna Zero kultury (1) Zero kultury u właściciela, niemiła obsługa, wyprasza co drugiego klienta,... Rafał T Najlepszy kebab ever (1) Obsługa miła. Menu minimalistyczne, bo i po co komu więcej w budce z kebabem.... Mroczny Kebab (1) Porażka,Kebab zimny,bardzo bardzo mało mięsa,sama surówka składa się jedynie... XXX Szok i niedowierzanie (2) Ku przestrodze. Córka dziś nabrała ochoty na gofra, udałyśmy się więc do... Sylwia zle traktowanie klientow (4) Zamowilismy kilka gofrow. Czekajac na nie chcielismy skorzystac z toalety... turysci z krakowa Karwińskie pychotki (1) Bardzo dobry kebab. Często tam wracam. Ceny przystępne i przemiła obsługa.... Filut jakiś żart (1) Poszłam pierwszy raz, z ciekawości i przy okazji (dodam, że była, strasznie... sancia Obsluga koszmar (1) Mialam nieprzyjemnosc zatrzymac sie dzisiaj w tym kfc. Jadlam na miejscu.... Maja Rewelacyjne miejsce ze świetnym jedzeniem! (1) Nie ma drugiego tak fantastycznego kebaba! Najlepsze miejsce z fast foodem w... Wiola Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście (1) Bez dwóch zdań najlepszy kebab w Trójmieście. Do tego bardzo miła obsługa,... Andrzej Najlepszy Kebab w Trójmieście !!! (1) To była moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Coś nowego jeśli chodzi o sposób... KrzysztofB Nie miła obsługa................ (1) dobre jedzenie, szkoda tylko ze obsługa odbierająca telefon potrafi byc nie... Stały Klient