NIE POLECAM, NIGDY WIĘCEJ (1) Zamówiłam hamburgery i frytki, kiedyś bardzo dobre jedzenie mieli, a dziś... mg Definitywnie NIGDY więcej (1) Niewyobrażalnie niegrzeczny Pan w Czapce. Wcięło mnie, wcięło dziecko, wcięło... Finka bardzo niemila obsluga (1) potwierdzam wypowiedz innych osób, obsługa bardzo nie mila ceny wysokie,... Julia
Jeżeli jesteś miłośnikiem klasycznych polskich kebabów :) to nie idż (1) Jeżeli jesteś miłośnikiem klasycznych polskich kebabów :) to nie idź,... Robert Pierwszy i ostatni raz (1) Obsługa wykorzystuje fakt ze pijani ludzie przychodzą do lokalu. Porcja mega... Eeeeeeeeee Dramat przez duże D (1) Omijajcie szerokim łukiem. Ceny zdecydowanie nieadekwatne do jakości... Ania Nie polecam (2) Na dostawę czekaliśmy ponad 1,5 h, kiedy w końcu dostawca przyjechał... Ola bardzo smaczny kebab ,polecam kebab jerusalem (1) witam ,kebab bardzo smaczny ,sos ,surowki i mieso rownomiernie rozłozone... piotr kebab niby jak w Berline ,nic z Berlinem nie ma wspolnego (1) Witam ,zamowilem trzy kebaby ,zanim sprzedawca zrealizowal zamowienie byly... piotr Najlepszy kebab w Trójmieście! (1) Jako student bardzo często żywiłem się kebabem. Na 5 roku studiów poznałem... Artur Masakra... (1) Zawitałem ze znajonym piątkowego wieczora. Jak można takie coś jako kebab... Krystian Paranoja nie dość że jedzenie spóznia sie juz godzinę to na dwa kebaby trzeba czekać 1,5 h Łaczny czas to 2,5 h kpina nie (1) NIE POLECAM!!!!!! klient Opinia (1) Obsługa bardzo miła. Pan, który tam obsługuje nie jest nie miły, tak jak... Xxpa Dobre, Ostre (1) Bardzo dobry ostry sos i bardzo dobre ważywa. Jedyny mankament to rollo które... Bogchamp Omijać galerie (1) Obsługa tępa jak buzdygan. Nie dość że dostałem złego kebaba który leżał 10... Stały klient Alanya centrum DRAMAT (1) Dwie pizze 40 zł, napiwek 5 zł = stracone 45 zł. Sucha, twarda, ser czy też... NY Lody o smaku kebaba (1) Bułka zimna a mięso jeszcze zimniejsze jak z lodówki, tak jakby nic nie było... Damian Pychota jak zawsze (1) Dzisiaj po raz kolejny zamówiłam pizzę oraz pieroga i jak zwykle było... Aga Mega smaczne (1) Świetne stripsy zawsze gorące! Chyba najlepszy lokal kfc w gdansku, miła... Krzysiek Kebab (6) mieszane uczucia, niby wszystko świerze i ok ale jakiś taki smak mało... chaos