NIE POLECAM!!!!! (1) Nie nie nie i jeszcze raz NIE. Nie polecam tej knajpy, kilka razy zamawiałam... Alicja Z. Wizyta w świecie równoległym (2) W noworoczne mroźne popołudnie wybraliśmy się ze znajomymi na spacer po... MP kultura szefa pozostawia wiele do życzenia (2) Wybraliśmy się na spacer w bardzo zimny dzień, przechodząc nie zauważyliśmy... turysta
plus i minus (1) Faktycznie, jest tak, że bardzo często mylą to co jest wydawane a to co... lotka Beznadziejna obsługa, wygórowane ceny (1) Sobota wieczór - lokal pusty ? Po tej wizycie wszystko było jasne dlaczego.... Anna Kurier naciągacz (1) Złożyłem zamówienie przez portal Pyszne.pl. Czas oczekiwania miał wynieść max... Krzysztof Okropne (1) Bulka nawet nie podgrzana, zimna i miekka. Warzywa stare, mieso ? Same skury.... Konsument Najgorszy kebab w 3miescie (1) Jako. ze dawno w Gdyni nie mialem okazji zjesc kebaba, dzisiaj akurat... Marcin Kult Kebab z Berlina rzadzi :-) (1) Super kebab, grillowane warzywa dotego mix salat, i mieso z kurczaka... gosc fanka kebabów - opinia (1) zamówiłyśmy kebaba i zostałyśmy poinformowane o czasie oczekiwania - do... fanka kebabów Gastrofaza - NIE ZAMAWIAĆ (1) Zamawialiśmy kebaby do pracy, nie dość, że do każdego kebaba doliczyli cene... Smakosz Troche żenada. (1) Wczorajszego dnia zamawiałem w lokalu cztery kebaby w rollo na wynos około... Klient Najlepszy kebab w Sopocie (1) Polecam wszystkim Kebabistan! Pyszne jedzonko, miła atmosfera. Prawie jak w... Gdanszczanka Najlepszy Kebab jaki jadłem, kierowca 1 klasa (1) Na dostawę czekałem 25 minut, byłem w szoku że tak szybko. Jedzenie gorące,... Marek Pyszne zapiekanki!! (2) Polecam każdemu kto chce smacznie i szybko zjeść w przystępnej cenie.... Jolku rzeczywiście KULTowy kebab! (1) jak obiecałem, dodaję opinię o treści: "z*******y kebab!" ;) polecam bez... marcin Najlepszy kebab w mieście. (1) Jesteśmy tam częstymi klientami, lepszego kebaba nigdzie nie dostaniecie. Ekipa z Hondy odradzam!!!! (1) Kiedys to byl najlepszy kebab w gdyni. Dzisiaj bylam tam po dluzszej przerwie... apija Najlepszy kebab!!! (1) Porcje konkretne, zawsze duzo miesa, bardzo dobre sosy. Jednym slowem -... eM. Koszmar! (1) Zamówiłam dzisiaj makaron carbonara. Wcześniej pytałam panią, która ze mną... Monika