Najlepszy kebab w Sopocie (1) Polecam wszystkim Kebabistan! Pyszne jedzonko, miła atmosfera. Prawie jak w... Gdanszczanka Najlepszy Kebab jaki jadłem, kierowca 1 klasa (1) Na dostawę czekałem 25 minut, byłem w szoku że tak szybko. Jedzenie gorące,... Marek Pyszne zapiekanki!! (2) Polecam każdemu kto chce smacznie i szybko zjeść w przystępnej cenie.... Jolku
rzeczywiście KULTowy kebab! (1) jak obiecałem, dodaję opinię o treści: "z*******y kebab!" ;) polecam bez... marcin Najlepszy kebab w mieście. (1) Jesteśmy tam częstymi klientami, lepszego kebaba nigdzie nie dostaniecie. Ekipa z Hondy odradzam!!!! (1) Kiedys to byl najlepszy kebab w gdyni. Dzisiaj bylam tam po dluzszej przerwie... apija Najlepszy kebab!!! (1) Porcje konkretne, zawsze duzo miesa, bardzo dobre sosy. Jednym slowem -... eM. Koszmar! (1) Zamówiłam dzisiaj makaron carbonara. Wcześniej pytałam panią, która ze mną... Monika Mustafa (1) Niesamowite. Znam i bardzo lubie Mustafa (Gemuse) Kebab z Berlina. A tu........ Macek Masakra (2) Pizza wygląda i smakuje gorzej niż mrożonka. NIE POLECAM!!!!!' Lonia Fatalna obsługa (1) Wysokie ceny w porównaniu do jakości potraw, obsługa klienta na poziomie -1.... paula360 Klasyka (1) Byłem z żoną po raz pierwszy (napewno nie ostatni) i mogę was zapewnić jest... Tomek Tragedia! Jedna wielka pomyłka, nie polecam (1) Zamówiliśmy z dowozem kilka kebabów. Nie dość, że na dostawę czekaliśmy ponad... Zawiedziona DRAMAT! (1) Nie bez powodu knajpka nazywa sie "gastrofaza" - tylko osobom mającym tzw... Ola Nie polecam (1) kebab zimny ,a składniki stare, mieso obrzydliwe. Gorszego nie jadłam. Natalia Po prostu pysznie:-) (1) Pyszne zapiekanki, prawdziwie domowe, bardzo smaczne i w dobrych cenach.... Ania Smaczne polecamy gratulujemy super dobre doszli (3) Polecamy elegancki miejce, Alanya piękne kurort kebap też, polecam Dobre doszli Nie polecm (1) Dnia 13.07.2016 wraz z kolegami kupilismy kepsa czekalismy 82... Niezadowolony klijent Co to ma być? (1) Zamawiamy sobie z kolegami 5 kebsików dowóz do godziny zapewniany a tu 15 km... Skromny klient SUPER (1) Bardzo dobre jedzenie wszystko świeże świetna obsługa nic dodać nic ująć... Szymon