Rewelacja! (1) Po raz pierwszy trafiłem do tak przyjemnego lokalu. Estetycznie i czysto.... Warszawiaki jakość jedzenia i obslugi (1) Witam. Odradzam. Odbierając kebab pokazuje pani ze jest tylko polowy... cinek nie polecam (1) Zamówiony kebab w bułce z dodatkową porcją mięsa w smaku był całkiem dobry,... Niezadowolony klient
Kultowe miejsce (1) Od lat 80-tych chodzę co jakiś czas. Zmiana miejsca trochę go... Solo Smacznie. Bardzo smacznie. (2) Pan, który mnie obsługiwał był uśmiechnięty i cały czas coś opowiadał.... Asia fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj (1) Zamówiłam pizzę z kebabem. Mięso zamiast w plasterkach jest w ochydnych... rozczarowana Pozytywne Zaskoczenie (1) A ja dla zrownowazenia powiem ze nie mam uwag. Malo tego bylem tam rano i... Marcin Masakra (1) Byłam dziś z rodziną na rybie.Wszystko byłoby super,gdyby nie to że surówki... Asia Zdecydowanie polecam (1) Zamawiam cyklicznie kebab z frytkami i rollo. Naprawdę polecam. Jeden z... Karolina totalnie nieporozumienie jako obiekt otwarty nocą (1) totalna porażka. ja rozumiem, że nocą w sopocie może być spory ruch w takich... mic. Średni kebab i masakryczna obsluga (2) Byłem w dniu dzisiejszym i Pani blond włosy z miną obrażonej na wszystkich... Tomasz kebab (1) najlepsze w tym ich jedzeniu są tylko sosy, mieso suche bez smaku, frytki... ala Porażka (1) Dziś właśnie przed chwila zjedlismy kebaba i 4 osoby wraz ze mną uważają że... Ona Nie polecam (5) Byłem tam parę dni temu, zamawiałem danie obiadowe - kebab mieszany, frytki,... mex Po remoncie (5) Do czasu zamknięcia(na czas remontu) był to na pewno najlepszy kebab w... Paweł Nazar degmesin maszallah super miejce (3) Na prawda jeden miejce zjemy kebap po Turcji. Sami produkują. Czysta. Piwo... Galicja Re: polecam (2) Witam , kolega mi polecał, dzisiaj byliśmy... super miejce, cena okej, kebab... Galata Tragedia (3) Z kolegą zamówiliśmy po kebabie. Bułka wyglądała jak omlet, była kompletnie... studenci kajseri tolerancja polecam kebap super (2) Wtorek bylam z znajomymi. Super dynamika elegancko. Herbata kawa.... akdeniz Pozażka w weekendzie za pół ceny (1) Nie wiem jak jest normalnie, a przy dniu dzisiejszym box to garść surówki i... Alicja