Tragedia (2) Zdecydowanie nie polecam. Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta, takiego... Marta Pizza, Hamburger, Frytki - Polecam :) (1) Ostatnimi czasy zamawiam jedzenie z lokalu - zawsze jest dobre. Zamówienia... Creeper Wszystko normalnie oprócz sosu za 1.5 zł (1) Wiem, że pewnie sporo osób uzna tę opinię za śmieszną i nikomu się ona nie... zingerthebest
Żenada (2) Jedzenie na dowoz zostalo przywiezione 15 min po czasie.Po raz kolejny nie... Kamila Polecam! (1) Kebab najlepszy w Pruszczu :) Nigdzie nie ma lepszego! Polecam! Pati Pychota polecm (1) Bylam po raz pierwszy z synem na tak pysznym kebabie rollo. Uczciwa porcja z... Kasia Polecam wszystkim (1) Mając doświadczenie z prawdziwą koreańską kuchnią mogę wszystkim polecić ten... Korea Fan pizza (1) pizza i kebab są pyszne i polecam stachu Oszustwo (1) Beznadzieja, cena wysoka, wielkość kebaba niska. Facet się nie naje. 17zł za... A,P POLECAM !! (1) Polecam, jedzonko pyszne , czas dostawy ogromny plus. Wszystko 6+ :) Ela Goszkie żale (2) Dziś 06,01 w to piękne Święto trzech Króli, moje koleżanki namówiły mnie na... Wkur.iona Klientka Odradzam wizyt w KFC na Miałkim Szalku w Gdansku (1) Dzisiaj (02.01.2016r.) wracając do domu, żona namówiła mnie na kanapki z KFC... Rafał Mega słabo (1) W 3 dni po reklamie na trójmieście nie było szans na zjedzenie (zabrakło... A Brud,smród i chamstwo. (1) Nastrój jak w latach 80 w GS stołówce,wystrój z dykty a w okienku nieuprzejma... Maciej.S Niedopieczony kurczak z chrząstkami. (1) Nie dość że wybór dodatków praktycznie żaden, to mięso niedopieczone. Sos też... Maria Szkoda, że nie ma filii w Gdańsku (1) Byłem przejazdem w Gdyni i zjadłem w tej knajpce(jeszcze mieściła się gdzie... najedzony Całkiem przystępnie (1) Byłam pierwszy raz w listopadzie 2015. Przypadkiem trafiłam na knajpkę.... kejt Bez szału (1) +szybkość realizacji zamówienia +miły pan,który dowozi +przystępne ceny... Karina Obiektywnie (1) W VB jadłam już kilka razy. Gdyby czas pozwolił, wpadałabym z wizytą naprawdę... zzzzzz JAKIES NIEPOROZUMIENIE!!! (1) Zamowilam kebaba za okolo 18zl i sok z czarnej porzeczki ogolem do zaplaty... Olka