brak najważniejszej pozycji (1) Jestem niezadowolony z powodu braku kawałków Kentucky. Jak może zabraknąć... Andrzej Polecam (1) Jadłem burgera jakiś już czas temu. Bardzo mi smakowało. Duże wrażenie zrobił... Michał oszustwo na wynos (1) Zamówiłem zwykłego i mega kebaba na talerzu. Otrzymałem dwa takie same. Ale... ja
zawiodłam się (1) Bobbi burgera jadłam wcześniej w Gdańsku i Krakowie więc znam smak i wygląd.... magda Jedne z gorszych jakie jadłam (1) Wybraliśmy się do BB w sopocie bo za daleko nam było do 3Burgrów w Gdyni, a... Monika szkoda (1) Burgery w całym trójmieście były testowane. Czy to foodtruck czy knajpa... Magda Pycha, ale... (1) Hamburgery pyszne! Fajnie podane. Wszystko świeże. Niestety strasznie niemiła... Konsumentka niekompetentna obsluga i zle podejscie do klienta (1) Przyjechalem na kabab i zamowilem rollo o 23:02 28 08. Dopiero po zwróceniu... zawiedzony klient Oszuści!! (1) skladajac przez telefon zamowienie pytałam o koszt dostawy - miał byc... Ola Polecam (1) Dla mnie i znajomych numer jeden !! Super jakość ktora się nie zmienia od... Mat Porażka (1) Pizza Up to porażka. Tak złej kuchni nie znałem do tej pory. Szok obsługi i... Andrzej Katalina - opinia (1) Świetny wystrój, przepyszne jedzenie, kawa wysmienita, taka jak powinna być,... Katalina polecam (1) Czysto i schludnie, jedzenie smaczne, szybko podane, przygotowane przez... Grażyna Zdecydowanie polecam- smak wakacji za rogiem !!! (1) Wybrałam się na posiłek z rodziną, w upalny dzień, i jakże miłe było moje... Dorota Pierwszy i ostatni raz! (1) Pierwsze zetknięcie piorunujące. Naburmuszona panienka ze zblazowaną miną... SPB Smaczny kebab (1) Duzo kebabowni jest we wrzeszczu, ale tam jest na prawde smacznie i świeżo.... Wioleta dobry burger ale są też niestety minusy (1) PLUSY: -fajny lokal w którym jest czysto i nowocześnie -miła obsługa -... prawie stała klientka Nigdy więcej (1) Miałem niebywałą okazję zawieść się na tej placówce wielokrotnie. Ot, moja... Nigdy więcej !!! Bardzo Dobry Fast Food!!! (1) Urwało Nam!!! (interpretacja dowolna) Obsługa miła i sympatyczna. Menu... Marcin&Beata Nie polecam - brud nie samowity (1) Nie dość, że na wydanie posiłku czeka się baaaaardzo długo, to warunki w... mm