najgorszy Mc Donald w jakim bylam !!! (1) Mc Donaldy każdy zna, wiadomo. Standard ten sam. Ale nie na Świętokrzyskiej!... k3jt Wielkie rozczarowanie (1) Masakra, na jedzenie czekaliśmy ponad pół godziny. To co dostałam na talerzu... Klient Polecam (1) Byłem tam wiele razy. Przeważnie nie miałem zastrzeżeń. Jedyne co mi... PP
eh... (1) O zamawianiu dostawy z tej restauracji, książkę mogę napisać! za każdym razem... marta Nie polecam (1) Byłam kilka razy zawsze trafiam na zimnego kebeba poprosiłam o papryczki do... Gdynianka Zawód, rozczarowanie, dwa na dziesięć (2) Witam serdecznie. Dnia dzisiejszego wybrałem się do tej oto restauracji z... M. Straszewski to jest NAJLEPSZY (1) kebab w mieście!!! mięso świetnie doprawione Kr rewelka (1) Tak pysznego kebsa w zyciu nie jadlam. Mieso mieciutki, warzywka swieze.... kinia Totalne badziewie, niejadalna SPALONA na węgiel zapiekanka (1) Byłem wczoraj zamówiłem zapiekankę, naczekałem się z 15 minut i dostałem... niezadowolony Porażka! (1) W życiu nikt nie dowiózł mi większego syfu może to dla tego że się wstydził.... Rafał R brak najważniejszej pozycji (1) Jestem niezadowolony z powodu braku kawałków Kentucky. Jak może zabraknąć... Andrzej Polecam (1) Jadłem burgera jakiś już czas temu. Bardzo mi smakowało. Duże wrażenie zrobił... Michał oszustwo na wynos (1) Zamówiłem zwykłego i mega kebaba na talerzu. Otrzymałem dwa takie same. Ale... ja zawiodłam się (1) Bobbi burgera jadłam wcześniej w Gdańsku i Krakowie więc znam smak i wygląd.... magda Jedne z gorszych jakie jadłam (1) Wybraliśmy się do BB w sopocie bo za daleko nam było do 3Burgrów w Gdyni, a... Monika szkoda (1) Burgery w całym trójmieście były testowane. Czy to foodtruck czy knajpa... Magda Pycha, ale... (1) Hamburgery pyszne! Fajnie podane. Wszystko świeże. Niestety strasznie niemiła... Konsumentka niekompetentna obsluga i zle podejscie do klienta (1) Przyjechalem na kabab i zamowilem rollo o 23:02 28 08. Dopiero po zwróceniu... zawiedzony klient Oszuści!! (1) skladajac przez telefon zamowienie pytałam o koszt dostawy - miał byc... Ola Polecam (1) Dla mnie i znajomych numer jeden !! Super jakość ktora się nie zmienia od... Mat