Lekki dramat (1) W kebabie tylko mieso i kapusta, gdzie cebula, pomidor itd.?Feta watpliwej... Tomek Podeszwa zamiast "mięsa" (1) porażka, nie polecam nawet największemu wrogowi, nie dość że obsłudze nie... klientka Super jakość polecam (1) Witam byłam dziś z mężem pierwszy raz w ogień burger wszystko świeżutkie... Agnieszka
Smaczne hamburgery (1) Fajny wybór różnych kombinacji burgerów, dobrej jakości mięso, pyszne sosy i... Ally kompletny badziew,obsługa powinna (1) obsługa nie rozumie zamówienie,co innego zamówione ,a co innego otrzymano... rosomak1111 Trzymajcie się z daleka od tego lokalu (1) Jadałem w XLu jeszcze podczas studiów. Zapieksy zawsze były na najwyższym... Fan XL Mc Donald's swietokrzyska (2) już kolejny raz trafiłam na beznadziejną obsługe,motajaca sie i nie... zwierzak Iza - opinia (1) Restauracja McDonald's przy ul.Chłopskiej cieszy się bardzo dobrą opinią... Iza porazka (1) Najbardziej porażkowy mcdonald jaki spotkałem. Fast food w tym miejscu nie... michal FUJ!!!!!!! NIE JEDZCIE TEGOOOOO!!!!!! (1) po 1. cena za dowoz dwie ulice dalej to chyba jakiś żart.... po 2.... OLA Polowanie na dobrą burgerownię zakończone (2) Szukaliśmy już od jakiegoś czasu miejsca, gdzie w dobrej cenie można się... Bartek i Weronika (...) (1) kebab nic specjalnego ale obsługa żeruje na tym iż większość klientów jest... AGAAAAA super (1) Zupa super burger z kotletem prososzpinakowy bardzo dobry ale rewelacja to... vr Jednak przereklamowane (1) Dobre mięso, ale bułka zimna, nie ma systemu numerkowego (dzieki któremu... Wojtek mogło być lepiej (1) Byłam już kilka razy klientem i muszę niestety przyznać, że moja ostatnia... AnkA maria - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z usługi KFC na Miałki Szlaku.Kasjerka nr 26 nie była... maria Najlepsze w Gdańsk (1) Zamawiałam burgera i frytki z dowozem - wszystko przywieziono do mnie... Marta Niesamowite miejsce! (1) Byliśmy w tym miejscu 1szy raz,ale na pewno nie ostatni. Lokal malutki,ale... K&K Pierwszy raz (2) Pierwszy raz pokusiliśmy się na zamówienie z Burgermanii (przez Pizzaportal).... Mona kebab gotowiec bez negocjacjii (1) witam. podjechałem pod kebab we Wrzeszczu jak zawsze po pracy bo jest... rys