Polecam! ;) (1) Ceny burgerów mieszczą się w widełkach 10-20zł, za dopłatą 4zł dostaniemy w... Nina z Drinki w Kokosie Pyszne jedzenie ;) (1) Kebab bajka, jeden z najlepszych jakie jadłam w Gdańsku. Wnętrze czyste,... Stała klientka rewelacyjne genialne burgery i frytki na dowóz (2) Jestem pod wrażeniem, pierwszy raz zamówiłam dziś w "Burgermania" i jestem... Agata
brak slow (2) Po 1. Sosy dodatkowe platne nie wliczone w jedzenie. Po 2. Kamera w... gosc zaje....ioza (1) super cena, szybka dostawa, znakomita jakość - POLCEAM Woods Przeciętnie (1) Obsługa bardzo miła, lokal modnie urządzony, niestety od wejścia wita nas... zm monek - opinia (1) Mięso bardzo dobre jednak psują wszystko sosy szczególnie żółta breja monek Nie polecam (2) Kebab mały, skóra z kurczaka zamiast mięsa, widelców nie mają, palcami trzeba... zniesmaczony DOBRE ŻARŁO I TANIO (1) Jedzenie jest mega dla kogoś kto lubi żreć i się objadać ! :) ja jestem... krajan nieźle (2) Mi burgery bardzo smakują. Kotlety delikatne, wybór warzyw i sosów świetny.... Sylwia faza na gastro (2) Dobre i smaczne i zawsze otwarte , jakość w dobrej cenie,tylko do domu... SMAKOSZ Najlepszy burger jakiego kiedykolwiek jadłem!!! (1) Najlepszy burger jakiego kiedykolwiek jadłem!!! jsob Grzegorz - opinia (1) Super jedzenie. rolo przepyszne Grzegorz Niestey zawsze coś... (1) Golden Chicken brzmi zachęcająco, ale.... - z dostawą na czas różnie bywa -... Mła Obsługa (pani obsługująca) NIE miła !!! ŁAMIĄ ZASADY BHP !!! (3) Wyjątkowo bezczelna obsługa, Pani pospiesza klienta podczas składania... Krzysiek Najlepsza hamburgerownia w Trójmieście (1) Nie rozpiszę się za bardzo, bo może to zostać uznane za wpis pracownika albo... rekkoon ola - opinia (1) Lokal o modnym wnętrzu, obsługa bardzo miła, sympatyczna i pomocna. W menu... ola SZOK!!! (1) Dziś zamówiłam tam kebaba. To co tam zastałam to po prostu przechodzi... Natalia polecam (2) Zamówiłem dwa kebaby i zapiekanke i naprawdę polecam bardzo dobry dobry. Od... bogdan Romek - opinia (2) Jadałem wiele kebabów w wielu miejscach w całej Polsce. Ten bije wszystkie na... Romek