Beznadzieja (1) Kebab sopocki istnieje odlat 70tych dzisiaj w walentynki byłem tam kolejny... Arek Bardzo dobre burgery! (1) Dziwią mnie negatywne oceny. Burgery są pyszne! I co najważniejsze świeże.... Kicia Przepyszne burgery! (1) Miła profesjonalna obsługa, zarówno w lokalu jak i na dowóz. Zresztą, mają... Kasia
Inka - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce na szybką przekąskę. Uprzejma obsługa, przystępne... Inka Burgerownia na 6! (1) PRZEPYYYYYYSZNE i ogromne burgery! Chyba najlepsze w Trójmieście. Ogromny... Gosia patryk - opinia (1) zamówienie złożyłem o godzinie 15:04, zimne jedzenie dojechało o godzinie... patryk bardzo polecam (1) Odwiedzalem star w gdyni i nie moglem sie doczekac az bedzie w gdansku.... Piotr C Porażka (1) Kiedyś najlepszy kebap w Gdańsku teraz...masakra ,obsługa poniżej krytyki... Ataga Polecam :) (1) Porcja tak potężna, że ledwo można ją zjeść :) Mięso świeże, pachnące i... Mała Mi Wspaniała obsługa (1) Wizyta w KFC na Zaspie jest dla mnie zawsze przyjemnym doświadczeniem dzięki... Weronika płacisz 17 zł i jest pięknie (1) moim zdaniem najlepszy burger jaki jadłem w trójmieście, jesli mam jeść na... Newton żenada (1) Stanowczo nie polecam... w knajpie przerost formy nad treścią. burger średnio... Newton Długi czas oczekiwania i rozmiar jak dla niemowlęcia (1) Czekaliśmy 1.30h otrzymaliśmy jedzenie od mało miłego kierowcy, wielkość... Marek Adam - opinia (1) Qurrito w Rivierze jest nie smaczne !!! Ciepły kurczak zimny ser i chłodny... Adam Nie smakowało i rozczarowało (1) Miałam ogromną ochotę na spróbowanie tej burgerowni. Od wejścia uderzył mnie... AG Nie dają niektórych rzeczy (1) Byłem dziś, ale nie otrzymałem soku do happy meal, a na dodatek na lody... Maciek Dla mnie OK (1) Byłem z żoną i córką. Wystrój trochę surowy (rzecz gustu, ja wolę inny),... Marek Bardzo dobry kebab (1) Przyjemny lokal z miłą obsługą. Bardzo dobry kebab, szczególnie ten w bułce.... M Masakra (1) Nie polecam pizza miała być dostarczona po 45min a dostalem ja po 1g25minn na... Daniel Slabo (1) Jakosc miesa co najwyzej 3-, dodatki do miesa to zdecydowanie 2, bulka... jm