porządny burger (1) Po prostu smaczny, porządny burger, bez żadnych udziwnień i wydumanych... krk RE WE LA CJA!!! (2) Oceny powiny mówić za siebie. Naprawdę warto. Zamiast kebabów, McD, KFC, itp,... pan i pani z wózkiem :) TRAGICZNY PUNKT GASTRONOMICZNY . (1) Potrawy bardzo niesmaczne. Punkt gastronomiczny nastawiony widać na... Marek
Genialne burgery! (1) Jak tylko dowiedziałam się o powstaniu drugiej wegańskiej miejscówki w... D.K NIEEEEE!!!!!!!!! (1) Kebab male rollo w ulotce w skad wchodzi: 100gr. miesa(do wyboru drobiowe lub... blondyna Zdecydowanie polecam! (1) Po pierwsze to jest chyba lokal tego Pana co miał kiedyś lokal zaraz obok -... BM Pierwszy i ostatni... (1) Byłem głodny zajechałem by coś zabrać do domu... fajna sprawa to cienkie... BM ok (1) Dobre jedzenie średnie porcje ogólnie ok. Właściciele nie zepsujcie jakości. kebab Ciekawe i miłe miejsce (1) Dziś Po raz pierwszy spróbowałem burgera w tym miejscu. Bardzo mi smakował,... Daro Masz czas i nie jesteś zbyt głodny... (1) Czas dostawy wydłużył się z godziny do ponad dwóch. Jedzenie zimne, zupełnie... Mic po 10 latach taka tragedia (1) Dziś tzn 11.11 2014 kolo18. Zwaliło mnie z nóg. Odkąd Szef otworzył drugi... stały klient Super miejsce! (1) Jeśli gdzieś jeść we Wrzeszczu to właśnie w #vb ! Najlepsze wegańskie miejsce... JKJ Inna nowa jakość kebabu (1) Byłem dzisiaj i polecam. Bardzo miła obsługa, obszerne menu. Lokal ma styl, a... tomtom Super (2) Nie znajdziemy chyba w Trójmieście podobnego miejsca gdzie można zjeść tak... Michał najlepszy (1) bez dwoch zdan najlepszy. zjadlem sporo kebabow, bo lubie :) wiec moge... marcin niestety jedea z gorszych restauracji (1) Ładny lokal,ale jedzenie bardzo kiepskie. Na śniadanie nie ma co jechal, bo... ania rozczarowanie... (1) Krem z pomidorów był przepyszny, za to burgery - tragedia...... ola Kebabownia dla nieświadomych turystów (3) Kebabownia dla nieświadomych turystów. Miałem okazję jadać sopocki kebab już... Tomstar "reńce opadli" (1) Jestem osoba, ktora dopoki sama sie o czyms nie przekona, podchodzi... Ania Moim zdaniem bomba - znakomite burgery no i mój ulubiony napój Bombilla w 4 smakach! (2) Doskonałe burgery, super obsługa, no i przy okazji, co nie jest tak częste w... Tomasz