Moim zdaniem bomba - znakomite burgery no i mój ulubiony napój Bombilla w 4 smakach! (2) Doskonałe burgery, super obsługa, no i przy okazji, co nie jest tak częste w... Tomasz Nieprześcigniony faworyt! (2) Ocena 10/10, miejsce godne odwiedzenia i polecenia. Lokal, obsługa, wygląd,... Głodomor Pyszny kebab oraz genialny sos meksykański (1) Byłem wczoraj.Byłem miło zaskoczony. Jakość wybitna, smak cudowny, ceny... Artur
beznadzieja (1) ucieszyłam się na otwarcie nowego lokalu ze veganskim jedzeniem ale niestety... Asia mila - opinia (1) najgorsza pizza jaka dostslam ciut sosu pomidorowego chlasniete na srodku... mila wtf (1) czy ktoś mi wyjaśni - jak to się dzieje, że ja ciągle dostaję... kebaba z... nigdywiecej Pycha! (1) Miejsce godne uwagi i polecenia. Byłam już kilka razy i za każdym razem... Kasia Bezkonkurencyjni. (2) -Podoba mi się lokalizacja i wystrój. -Znakomita, profesjonalna obsługa.... Daniel Borg Ależ miła niespodzianka! (2) Do Burgermanii trafiłem przypadkiem. W życiu nie sądziłbym, że w tak średnio... Gutol mc - opinia (1) ogólnie na telefon nie polecam, jestem 1 km (pieszo 750m) od nich ale w pracy... mc polecam (1) Zamawiałam kilkakrotnie, w lokalu i na wynos, bardzo smaczne, mięso smakuje... joanna Średnio (1) Spodziewałam się lepszego jedzenia a to niestety szału nie robi. Bułki nie są... Ka Tragedia (2) Zamówiłem kebaba za 12 złotych. Mały. Poinformowano mnie, że potrwa to do... Tutek Jest OK (1) Jak na Kebab do bardzo ładna knajpa - a co do jedzenia to smakowało i polecam:) Jogi Nie polecam (1) Menu i ceny takie jak w każdym KFC, ale w porównaniu do innych miejsc dużo,... Marta Zawiodłam się bardzo (1) Byłam bardzo zadowolona, że znowu coś "zdrowego" wyrosło we Wrzeszczu i... agata Pierwszy i ostatni raz ! (1) Dziś zamówiłem wraz z kolegą kebaba jako że byliśmy głodni odrazu został... Rozczarowany klient może być (1) lokal odwiedziłam ok 19, więc pewnie dlatego wybór burgera był żaden - z... Paola po 7 burgerach jeszcze mi sienie znudziło (1) w burgerze liczy się mięso i to jest co chłopaki robią naprawdę dobrze, sos... zico Pyszny burger! (1) Słyszałem już o tym miejscu wiele różnych opinii, dlatego w końcu... Luke