Dobry kebab, chamska obsługa, brak widelców (1) Taka historyjka: Zamówiłem kebaba, kolega frytki. Spytałem o widelca, pani... oburzony Warto! (1) Z oferty korzystam średnio raz w tygodniu. Za każdym razem naprawdę świetnie.... Mirka Lokal na Morenie (1) W lokalu na Morenie sa do tego stopnia bezczelni, ze zamiast dawac kebaba z... Michał
moge polecic czasami (1) Wczesniej jak tego kebaba otwierali w srodmiesciu byl o wiele lepszy. szef... bq Ruda (1) Wiec pracuje tam taka ruda dziewczyna, ktora spotkalem kilkakrotnie i zawsze... Michal NIGDY WIECEJ (2) NIGDY WIECEJ- bezczelny brunet (nowy jakis bo go wczesniej nie widzialem)-... krzychu Mc Donald's w Sopocie bez klimatyzacji (3) Nie wiem czy to awaria, czy może stały problem, ale ja już tam jadł nie będę.... krzysztof_ant123 kochanowskiego (1) Dziekujemy,bardzo szybka realizacja zamowienia ,miali byc 75 min'a bylo 40... krystyna Niesamowita obsługa (1) Mimo kilkukrotnych awarii prądu obsługa poradziła sobie jak na medal. Gratuluję. Krzysztof Nie polecam (2) Zacznę od tego, że dziwna moda na skracanie dystansu mi nie pasuje.... Piotr the best!!! (2) najlepszy fast food wiadomo dobre frytki napoje ale kotlet najlepszy i... vito Tak zachwalone chyba przez podpitych imprezowiczów (1) Jadłam już wiele kebabów w Trójmieście i poza nim oraz w Turcji. Ten wypada... werty To koszmar, nie bar (1) Weszłam tam dziś z córką, byłyśmy głodne. Pierwsza rażąca rzecz - w środku... Magda gratulacje (3) Jest bardzo dobrze. Polecam tym, którzy zwracają uwagę na to co jedzą. Wiem... skaskar Sinusoida jakości (1) Kiedy został otworzony Kebab Star, naprawdę byłam zaskoczona smakiem... cc Zdecydowanie! (1) Ludziom się nie podoba bo niechlujny, to niech idą jeść do (...) ze słodką... tak najgorszy kebab w Gdańsku :( (1) kiedyś robili tam naprawdę dobre kebaby, ale od dłuższego czasu zmienili sosy... xyz 2 h i ... (1) Chciałem serdecznie podziękować obsłudze KebabStar za krótki czas oczekiwania... Głodny Najlepszy Kebab w Gdańsku (1) Jadałem w najprzeróżniejszych kebabach w Gdańsku, kiedyś nawet testowałem... Maniek jak się wychowało na doner kebabie ... (3) ...to się nie ma czego szukać w tym kebabie tak najprostszy kiszony ogórek... rene