Świetna obsługa i bardzo dobre jedzenie (1) Stołowaliśmy się w Golden Chicken z 70 dziećmi. Obsługa była świetnie... Beata bardzo dobry kebab (1) wszystko świeże, placki robione na miejscu, menu bardzo przystępne, szybka... Krzysiek No to po kolei (1) Obsługa- nigdzie w Trójmieście nie spotkałem tak przesympatycznej obsługi.... Filozof
Elaviv coraz gorszy! (3) Kiedyś lubiłam jeść tam kebaby, były naprawdę dobre, pełne mięsa i dodatków.... Karola Polecam (1) Porcje duże, smaczne. Obsluga mila i sprawna Bart GOOD (1) Byłem dziś i podoba mi się jakośc i szybkość obsługi lecz ceny mogłyby być... Marek Jedzenie w Golden Chicken (1) Byłem ze znajomymi na pizzy i hamburgerach w lokalu. Jedzenie bardzo... Michał zamówiłem box 3 (1) Pierw pani powiedziała że trzeba poczekać 5 minut,czekałem 10 spytałem jak... Tomek świetne miejsce (1) Na poczatku niechetnie. Zona namawiala a ja myslalem ze kolejny kebab na... gibki Zadowolona klientka (1) Jedzenie zamawiałam na telefon i przyjechało bardzo szybko ok. 25min.Było... Mona BARDZO SMACZNE (4) BYŁAM W GOLDEN CHICKEN JUZ TRZY RAZY! CHICKENBURGERY SĄ PO PROSTU MEGA DOBRE... MONIA Na prawdę BEST BURGER (1) Jeśli macie ochotę na przepysznego i zdrowego hamburgera to polecam to... Kamila Zdecydowanie najlepsze burgery w Gdyni (2) Uwazam sie za znawce hamburgerow bo zjadlem ich setki i wiem co jak smakuje.... Rob Pizza z kurczakiem Golden Chicken zam. 30 kwietnia 2014r. (1) Pizza przepyszna duża ciasto średnie super dopieczone duże kawałki kurczaka... Rafał ZIMNY KEBAB (1) Zamówiłem kebaba ale niestety mięso było zimne. Pani z obsługi powiedziała,... dommal4 świetne żarcie (1) Szybka i sprawna obsługa jak na fast food przystało a do tego fajna... Norbi Mniam mniam (1) Mam blisko tego kebaba i bardzo często bywam. Najlepszy jest szef, który jest... :D Pyyychaa (2) Dla mnie rewelacja! Nie dość, że mam rzut beretem, nie dość, że obsługa... Aga i Karol trochę spóźnieni Wow!! (1) Powiem szczerze super!! naprawde poszlam do tego miejsca z pewno dozą nic nie... pozytywnie zaskoczona Gdy w desperacji zjem burgera w innym miejscu, wracam się pokajać. (1) Bułka robi różnicę. Znakomite, świetnie przyprawione. Ciekawe wnętrze. xXx