Małe zamieszanie (1) Witam dziś odwiedziłem Beach Burger w Sopocie, w jednym momencie pracownik... Krzysiek Megaaaaaaaaaaaa !!! (1) nic + nic - po prostu trzeba to sprawdzić! mięso soczyste, dobra bułka... Przemek Pyśne:) (2) Krótko jak w tytule:)Pyśnie czysto szybko i świeżo:)Brakuje tylko menu dla... MIchaś
Zbyt 'świeże' mięsko (2) Niestety ale na poczatku zauwazylem mały kawałek surowego mięsa potem okazało... xyz Justyna - opinia (2) Wielki plus za obsługę, mięso i bułkę. Minus za brudne stoły, bardzo średni... Justyna kebab ok (1) ale pewnego dnia obsluga chciala mnie naciagnac na podwojne mieso dajac... vito Radek - opinia (1) Pizze podaje się tu z niby mięsem a właściwie to z soją pomieszaną z łojem... Radek Fast Food (1) Food w tym przypadku to zatłuszczone zapychacze. Aby kurczak się dobrze... Radek Nowy pracownik nowe kłopoty (2) Witam Wczoraj wieczorem koło 21 zastanawiałem się nad wyborem kebaba czy... Piotr gewer - opinia (1) Nazwa lokalu jak najbardziej adekwatna do burgera którego miałem przyjemność... gewer Sebastian Gałczyński - opinia (1) Nie byłem tam ani razu, ale również jak kolega ciągle tam wracam. Polecam.... Sebastian Gałczyński poprostu przepyszne!!! (2) Znalazłem was na trójmieście i nie wierzyłem ,ze burgery mogą być tak... Pawel Świetne miejsce. (1) Razem z dziewczyną systematycznie sprawdzamy 3miejskie "burgerownie". Dlatego... Jankes Najlepsze burgery w 3city (1) Zachęcony komentarzami postanowiłem sprawdzić czy rzeczywiście burgery mogą... Raf Najlepszy burger jaki jadłem (1) Lokal nowy, czysty. Obsługa bardzo mila, a burger który zamówiłem był po... Mikołaj Polecam (1) Pizze naprawdę super a te promocje poniedziałkowe i środowe tylko tam się... Teo warto spróbować (1) ja spróbowałem i zostałem stałym bywalcem. zacznę od minusa bo potem będę... Krzy$iek Pychotka (2) Realizacja zamówienia na telefon blyskawiczna jedzenie dotarczne cieplutkie i... doti polecam (1) Warto zjeść Byliśmy pierwszy raz ale jeśli nie znikną to przyjdziemy ponownie... Ania pyszne (1) warzywka jędrne, świeże, mieso b.dobre, i naaprawde duze, wieksze niż w... Waldi