Tele-Kebab Wielkopolska (1) Musze podzielic sie z Wami moim odczuciem na temat dawnego Tele-Kebabu (... Zniesmaczony the best (1) jedne z najlepszych burgerow jakie jadłem w trujmieście, fajny mały lolkalik... mimi trzecia i ostatnia wizyta.... (2) 1. z wizyty na wizytę burgery coraz mniejsze- jedynie bułka tej samej... Ewelina
porazka (1) byłem od momentu otwarcia 3 razy i w końcu postanowiłem napisać. na... darek Dobra robota (1) Wracam właśnie do domu po wizycie w Los i jestem bardzo pozytywnie... Sajmon słabiutko (1) na zamówienie czeka się długo. Big Mac prawie bez sosu. Odebrałem zamówienie... sss Adana kiebab (1) Kto chce zjeść przepysznego kebaba na pewno znajdzie go na jaśkowej dolinie w... Krzysiek Tragedia (1) Lokal prowadzony przez arabów i nastawiony wyłącznie na zbicie kasy.Jedzenie... jacek beznadziejnie (1) Jestem rozczarowana dzisiejsza wizyta, Pan z obslugi zle zapisal moje... Monika szok - gołębie zamiast kurczaka (2) Witam, 2012-11-24 udałem się z żoną na cudowną kolację do KFC. Nigdy nie... odradzam szału nie ma... (1) Wszystko było by w porządku gdyby pani, która mnie obsługiwała powiedziała... umierającazgłodu coraz gorzej (1) Byłąm w Baranoli kilka razy, miejsce polecił mi kolega z pracy. Za pierwszym... klientka Pyszne i soczyste, moim zdaniem nalepsze burgery! (1) Baranolę odkryłem zaledwie kilka tygodni temu. Chociaż zazwyczaj jadam w... Piotrek Belgijki - świetna sprawa (1) Polecam z czystym sumieniem. Praktycznie objechałem wszystkei food trucki w... Martin Masakra! (1) Z wielką przykrością oceniam bardzo negatywnie ten lokal. Mam bardzo duże... Martin Alek - opinia (3) Po prostu cios poniżej pasa. Byłem dziś z dziewczyną na burgerach wzieliśmy... Alek Bezapelacyjnie najlepsze burgery w Gdyni (1) Jadłem we wszystkich burgerowniach w Gdyni i Baranola wygrywa bez dwóch zdań.... burgerokot ala kebab (1) bułka mała z supersamu , mięso krojone grubo 5mm bardzo słone mało warzyw ,... takiklient Beznadzieja. (1) Nie jadam kebabów. Weszłam pod namową chłopaka. Zamówiłam kebaba w naleśniku.... lęborczanka Slono, słono mnostwo soli ! (1) Burger byl slony !!!! Frytki mega slone ! Jesli chcecie sami zaoszczedzic... jas