niesmaczna kapusta czerwona (1) Czesc. czesto tam bywam ale tylko z lenistwa bo mam najblizej. Jedzenie takie... pawel drożyzna i niedobre jedzenie (1) drożyzna i niedobre jedzenie Peterowny Niezadowolony Klient - opinia (1) W dniu wczorajszym korzystaliśmy z usług tego mc donaldsa. W związku z tym,... Niezadowolony Klient
Zmienić obsługe! (1) Kebap jaki mi podano normalny jak każdy inny, powiedziałabym że smaczny.... kate Happy Hours we troje w 3 burger (1) Ja zjadłem Dzikiego - za dużo jałowca, mały, za cenę Happy Hours'ową jeszcze... Miki Burger (1) Wybór burgerów jak nigdzie, mięso z wołowiny, baraniny i dzika, a jakby komuś... Koziołek Bardzo sympatyczny lokal! (1) Jedynym minusem jest chyba faktycznie czas oczekiwania - zdarzało się, że na... aanaaa nie polecam zamówienia z dostawy (2) Kilkanaście razy zamawialiśmy z firmy dania obiadowe bądź pizze w dostawie.... Andrrew żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam!!! Byłam ostatnio, obsługiwała mnie bardzo nieprzyjemna pani... xyz popsuło się (2) niestety wszystko co dobre szybko się kończy. W przeciągu dwóch tygodni... x Zdecydowanie NIE POLECAM (1) Mięso w kebabie (miało być wołowe) smakowało jak konserwa turystyczna, w... Greg moje odkrycie (1) właśnie wpałaszowałam burgera rybnego ! pyszny ! rybka świeżutka bułeczka... grazia pyszne (1) Korzystałam juz kilka razy, ostatnio moim faworytem jest burger z dorszem i... mago Jest godnie (1) Świetny Kebs !! Piegowaty typek z Turcji zna się na rzeczy ! POLECAM Zubizareta bez szału (1) Pomijając ogólny nieporządek (do czystości to tam daleko) wszystkie dotąd... Anka Nie polecam, fatalna obsługa (1) W niedzielę 1 września około 11 rano zamówiłem kanapkę z tuńczykiem.... Marcin Mała uwaga (1) Zamówiłam chickenburgera i byłoby wszystko super i smacznie, gdyby ktoś mnie... Beti Bardzo dobry burger bar! (1) Zachęcony opiniami na trojmiasto.pl i FB stwierdziłem, że zwiedzę ten... pawgra Bez smaku (1) Bardzo długo czekaliśmy na swoje burgery. Mogłabym to zrozumieć, bo był to... Marysia Pyszne (1) Pyszne od 100 lat. Weszłam po numer na kompa aby zamówić na wyjazd a tu... ola